Haberler

Dev Kadro Karşı Gazetesi'nde Buluşuyor

Güncelleme:

Kamuoyunda merakla beklenen ve 9 Şubat Pazar günü yayın hayatına başlayacak olan Karşı Gazetesi yazar kadrosuyla da çok konuşulacak.

Kamuoyunda merakla beklenen ve 9 Şubat Pazar günü yayın hayatına başlayacak olan Karşı Gazetesi yazar kadrosuyla da çok konuşulacak. "Yalana Karşı Gerçeğin Gazetesi" sloganıyla okuruyla buluşacak Karşı'da alanlarında usta ve tanınmış isimler bir araya geliyor.

Birçok sürpriz isimle anlaştığı öğrenilen Karşı'nın yazar kadrosundan, açıklananlar şöyle:

27 yıldır gazetecilik yapan deneyimli kalem Serdar Akinan da Karşı okurlarına "merhaba" diyecek. Medya dünyasında birçok alanda başarılara imza atan Akinan, ses getirecek yazılarıyla Karşı'da olacak.

CNBC-e'den NTV'ye, Milliyet'ten Show TV'ye kadar birçok televizyon kanalında başarılı haber ve programlara imza atan; halen CNN TÜRK'te Editörlük görevini sürdüren gazeteci Ahu Özyurt da Karşı'da köşe yazarlığı yapacak deneyimli isimlerden biri olacak.

Yaptıkları haberlerle gündem yaratan, araştırmacı gazeteciliğin iki genç temsilcisi; Odatv Genel Yayın Yönetmeni Barış Pehlivan ve Odatv Haber Müdürü Barış Terkoğlu da Karşı'da yazacak. Pehlivan ve Terkoğlu, cesur kalemlerini Karşı'daki köşelerinde konuşturacak.

Türk siyasetinin deneyimli ismi, eski Başbakan Yardımcısı ve Bakan Abdüllatif Şener Karşı'da olacak. Akademisyen kimliğiyle de bilinen Şener, Karşı'da gündem belirleyecek yazılar kaleme alacak.

Anti-Kapitalist Müslümanlar hareketin öncülerinden İhsan Eliaçık da Karşı okurlarıyla buluşacak. Eliaçık 30 yılı aşan düşünce ve yazı hayatındaki ustalığını, Karşı'daki köşesine taşıyacak.

Tiyatro ve sinema sanatçısı Şebnem Sönmez de yazılarıyla Karşı'da olacak. Aktivist kimliğiyle de bilinen Sönmez, Karşı okurlarının müptelası olacağı yazılar kaleme alacak.

Karşı'da köşe yazacak sanatçılar arasında, deneyimli tiyatro ve sinema sanatçısı Levent Üzümcü de olacak. Sosyalist Enternasyonel'de yaptığı konuşmayla da çok konuşulan Üzümcü, yazılarıyla Karşı'nın seslerinden olacak.

Deneyimli televizyoncu ve köşe yazarı Sevim Gözay da Karşı'nın yazar kadrosunda yer alacak. Gezi olayları sonrasında medyada yaşanan tasfiyeyle Akşam gazetesinden ayrılan Gözay, Karşı okurlarına "merhaba" diyecek.

Çok konuşulan mizah yazılarına imza atan Kaan Sezyum da Karşı'da olacak. Halen Penguen'de de yazarlık yapan Kaan Sezyum, Karşı okurlarına arşivlik bir köşe sunacak.

Fenomen televizyon programlarıyla bilinen, Flash TV Ana Haber anchorman'i Yalçın Çakır da Karşı'da köşe yazıları kaleme alacak. Çakır, 15 yaşında başladığı gazetecilikteki ustalığını Karşı'daki köşesine taşıyacak.

Karşı Gazetesi'nin daha birçok sürpriz ismi yazar kadrosuna kattığı, önümüzdeki günlerde diğer isimlerin de açıklanacağı öğrenildi.

9 ŞUBAT'TA ÇIKIYOR

Daha çıkmadan konuşulmaya başlayan Karşı Gazete'sinin Genel Yayın Yönetmenliğini Eren Erdem, Genel Yayın Yönetmen Yardımcılığını Mehmet Bozkurt, Genel Koordinatörlüğünü Kutlu Esendemir, Yazı İşleri Müdürlüğü'nü ise Oğuzhan Beyaz üstlendi.

İlk kez bir günlük gazetenin 1. sayfa karikatüristi bir kadın çizer; Ramize Erer oldu. Türkiye ve Avrupa'nın en tanınmış karikatürislerinden Ramize Erer de Karşı'da olacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Barış Terkoğlu Barış Pehlivan Serdar Akinan Milliyet Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title