Haberler

Derik Kaymakamı Demirci İçin Veda Yemeği Verildi

Son Kaymakamlar Kararnamesi ile Çorum’un Mecitözü Kaymakamlığı’na atanan Derik İlçe Kaymakamı Ahmet Demirci için veda yemeği verildi.

Son Kaymakamlar Kararnamesi ile Çorum'un Mecitözü Kaymakamlığı'na atanan Derik İlçe Kaymakamı Ahmet Demirci için veda yemeği verildi.

Çorum'un Mecitözü Kaymakamlığı'na atanan Ahmet Demirci, Derik'e veda etti. Derik Aydın Ayaydın Öğretmenevi'nde düzenlenen veda yemeğine Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Tahsin Erdaş, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Müdürü M. Can Zurba eski Özel İdare Müdürü Sedat Gücüm ile çok sayıda davetli katıldı.

Burada konuşan Kaymakam Ahmet Demirci, 2 yıldır görev yaptığı ilçeden ayrılmanın hüznü içinde olduğunu söyledi. Kaymakam Demirci, "Derik'e geldiğimden ve bugün ayrılacağım son güne kadar hakikatten zor ve meşakatli işlerle uğraştık. Ama bu zor ve meşakatli işlerle uğraşırken benim yönetim tarzımı herkes bilir. Katılımcı bir yönetimle problemleri aşmaya çalıştık. Bazen tıkandık ama tıkandığımız noktalarda bazen kurum çalışanlarımızla bazen kanaat önderlerimizle ve bazen de muhtarlarımızla fikir alışverişlerde bulunarak bütün sorunları aştık. Genelde çok zor bir problemimiz olmadı. Herkes Derik'i zor bilir ama bu iki yıllık çalışmamda herhangi bir zorlukla karşılaşmadım. İnsanlar bize her daim sevgi gösterdiler, kapılarını ve gönüllerini açık tuttular. Derik'in sokaklarını çok rahat gezerek her kesimin selamını ve duasını aldım. Bu beni çok bahtiyar etti. Derik hakikatten Mardin'in önemli bir ilçesi, o bakımdan kaymakamlık, yöneticilik ve tecrübe anlamında benim için büyük bir kazanım oldu. Derik bizim gönlümüzde iyi bir yer teşkil ediyor. Derik'ten ayrılıyoruz ama gönlümüz her zaman burada olacak. Buraya gelip bizi onurlandıran herkese teşekkürlerimi sunarken, eğer hakkım varsa helal ediyorum. Sizin de hakkınız varsa sizlerden de helallik istiyorum" dedi.

Yemeğin ardından Kaymakam Ahmet Demirci'ye, Derik Adliyesi adına Cumhuriyet Savcısı Şahin Şimşek, Derik ilçesi adına Kanaat Önderi Hasip Necimoğlu, avukatlar adına Mardin Barosu Derik temsilcisi Avukat M.Veysi Tacar, şehit ve gazi aileleri adına Derik Şehit ve Gaziler Derneği Başkanı Tayyip Eken plaket verdi. - MARDİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Demirci Mecitözü Çorum Derik Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattı neden çalışmıyor? Üsküdar- Samandıra metro hattında kaza mı oldu? Şevket Çoruh'a Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'a ne zaman geri dönecek? 1 Mayıs'ta Taksim meydanında kutlama yapılacak mı? Vali açıklama yaptı mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek?
title