Haberler

Dere temizlikleri ile tarım arazileri korunuyor, vatandaş nefes alıyor

MASKİ Genel Müdürlüğü, Köprübaşı ilçesine bağlı Kulalı, Gündoğdu ve Borlu mahallelerinde dere temizlik çalışması gerçekleştirdi.

Manisa Su Ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelindeki dere temizlik çalışmalarıyla vatandaşın hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor. Bu kapsamda Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından Köprübaşı ilçesine bağlı Kulalı, Gündoğdu ve Borlu mahallelerinde dere temizlik çalışması yapıldı. Yapılan çalışma ile 3 mahallenin ortak sorunu olan taşkın sıkıntısına son verilirken, yağmurlu havalarda yaşanacak olası sorunlara karşı da önlem alındı.

"MASKİ'nin çalışmalarından memnunum"

Kulalı Mahalle Muhtarı Mehmet Aydoğdu, "MASKİ Genel Müdürlüğünün, mahallemizde bulunan derede yaptığı temizlik çalışması güzel bir hizmet oldu. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

"Taşkınlardan çok çektik"

Gündoğdu Mahalle Muhtarı Reşat Gültekin, "Deremizde yağışlardan sonra, taşkın oluyordu. Tarım arazileri zarar görüyor, hem maddi hem manevi anlamda çok sıkıntı çekiyorduk. MASKİ Genel Müdürlüğü vatandaşın yanında olduğunu bir kez daha belli etti. Ekiplerin temizlik çalışması sayesinde, artık taşkın sıkıntısı çekmeyeceğiz. Allah razı olsun. Başta Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

"Yıllardır yapılmayan hizmeti MASKİ yaptı"

Borlu Mahalle Muhtarı Yunus Gökdemir, "Deremizde meydana gelen taşkınlar büyük sorunlar ortaya çıkarıyordu. MASKİ ekipleri, güzel bir temizlik çalışması gerçekleştirdi. Yıllardır yapılmayan çalışma ile adeta mahalle halkı nefes aldı. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Köprübaşı Gündoğdu Borlu Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title