Haberler

Denizlispor Fenerbahçe'den Berkay Can ile Sözleşme İmzaladı

Denizlispor, Fenerbahçe'den Berkay Can Değirmencioğlu ile sözleşme imzaladı.TFF 1.Lig ekiplerinden Denizlispor transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Denizlispor, Fenerbahçe'den Berkay Can Değirmencioğlu ile sözleşme imzaladı.

TFF 1. Lig ekiplerinden Denizlispor transfer çalışmalarını sürdürüyor. Yeni sezon hazırlıklarına kendi tesislerinde devam eden yeşil-siyahlı ekipte, futbolcular sıcak hava sebebiyle antrenmanlarda zaman zaman zor anlar yaşıyor. Günde çift idmanla hazırlıklarını sürdüren Denizlispor'da, bir yandan da transfer çalışmalarına hız verildi. Yeşil-siyahlı yönetim, Teknik Direktör Engin İpekoğlu'nun verdiği rapor doğrultusunda Fenerbahçe'den stoper Berkay Can Değirmencioğlu'nu bir yıllığına kiraladı.

Haluk Ulusoy Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde konuşan Berkay Can Değirmencioğlu, Denizlispor'a başarılı olmaya geldiğini belirterek, "Hedefe olan bir takıma geldim. İnşallah Denizlispor ve benim için iyi bir sezon olur. Denizlispor'a faydalı olmak istiyorum" dedi.

Denizlispor Basın Sözcüsü Nihat Aracı da, teknik direktör Engin İpekoğlu'nun verdiği rapor doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdürdüklerini söyleyerek, "Denizlispor'un hedefi her zaman yüksektir. Şampiyon olacağız demiyorum ama Denizlispor geldiği yere geri dönecektir. Berkay Can takıma büyük katkı sağlayacak bir oyuncu. Bundan sonra da transferlerimiz devam edecek. Yabancı oyuncularla ilgili son kararı teknik direktörümüz verecek" diye konuştu.

Öte yandan Denizlispor prensip anlaşmasına vardığı Antalyaspor'dan Yusuf Onur Arıkan ve Baran Yardımcı'yı da Denizli'ye getirerek görüşmelerini sürdürdü. İki oyuncunun birkaç gün içinde imza atacakları öğrenildi. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Berkay Can Değirmencioğlu Denizlispor Fenerbahçe Berkay Can Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title