Haberler

Denizli Valisi Atik döner ustasına sinirlenip "İşletmeyi kapatın" talimatı verdi! Tepkiler üzerine özür diledi

Güncelleme:

Denizli Valisi Ali Fuat Atik, kentte koronavirüs denetimi için dolaşırken bir dönerciye yaklaştı. Dönerci ustasının eldiven takmadığını görünce, ustayı uyardı. Ustanın uyarıyı dikkate almayarak döner kesmeye devam etmesine sinirlenen Atik, polis ekiplerine işletmeyi kapatma talimatı verdi. Atik, yaşanan olaya gelen tepkiler üzerine özür diledi.

Denizli Valisi Ali Fuat Atik, İl Emniyet Müdürü Kenan Yıldız ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Gazi Mustafa Kemal Bulvarı'nda koronavirüs denetiminde bulundu.

"İŞLETMEYİ KAPATIYORUZ"

Vali Atik, yaklaştığı bir dönercide çalışanların eldiven takmadığını görünce önce uyarıda bulundu, Vali'yi tanımayan çalışan ise işini yapmaya devam etti. Selam verdiği döner ustasının işine devam etmesine sinirlenen Vali, döner ustasına "Eldivenin nerede?" diye sordu. Dönercinin umursamaz tavrı karşısında Atik, yanındaki yardımcısına "faaliyetten men ediyoruz, işletmeyi kapatıyoruz" diyerek sinirli bir şekilde yoluna devam etti. Polis ekiplerine de işletme hakkında tutanak tutulup, kapatılması talimatını verdi. O görüntüler sosyal medyada bir hayli tepki çekti.

VALİ ATİK, GELEN TEPKİLER ÜZERİNE ÖZÜR DİLEDİ

Gelen tepkilerin ardından bir açıklama yapan Vali Atik, şu sözlerle özür diledi: "Gün boyu yapılan denetimin getirmiş olduğu yorgunlukla işletme çalışanı ile yaşanan diyalogda şahsımın yaklaşımı, üslubum ve kullandığım ifadenin gönül kırıcı bir yaklaşım içermesi hakikaten beni de üzdü. Bu sebeple vatandaşımızdan bu tutum ve yaklaşımım sebebiyle özür diliyorum. İşletmemiz vatandaşımıza hizmet vermeye devam ediyor ve inşallah yaşanan bu üzücü görüntüyü işletmemizi ziyaret ederek nezaket ve tevazuyla telafi edeceğiz. Bizler milletimiz için varız. Bizler milletimizin hizmetkarıyız. Devlet millet için vardır. Umuyor ve diliyorum ki birlik ve beraberlik içerisinde daha sakin daha duyarlı daha vakur bir duruşla bu süreci hep birlikte atlatacağız. İnanıyorum ki salgınla mücadeleyi milletimiz kazanacak. En kısa sürece bu topraklardan koronavirüs illetini hep birlikte yeneceğiz."

Denizli Valisi Atik döner ustasına sinirlenip 'İşletmeyi kapatın' talimatı verdi! Tepkiler üzerine özür diledi

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Denizli Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Bakmadan Geçme

Newcastle – Brighton maçı nereden, nasıl izlenir? Newcastle Brighton canlı yayın linki! Azerbaycan deprem mi oldu? Az önce nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 11 Mayıs Cumartesi depremler! KOCAELİSPOR – SAKARYASPOR CANLI: Kocaelispor – Sakaryaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Kocaelispor Sakaryaspor canlı yayın linki! BOLUSPOR – ÇORUM FK CANLI: Boluspor – Çorum FK maçı nereden, nasıl izlenir? Boluspor Çorum FK canlı yayın linki! ŞANLIURFASPOR – MANİSA FK CANLI: Şanlıurfaspor – Manisa FK maçı nereden, nasıl izlenir? Şanlıurfaspor Manisa FK canlı yayın linki! TUZLASPOR – GENÇLERBİRLİĞİ CANLI: Tuzlaspor – Gençlerbirliği maçı nereden, nasıl izlenir? Tuzlaspor Gençlerbirliği canlı yayın linki! ADANASPOR – BANDIRMASPOR CANLI: Adanaspor – Bandırmaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Adanaspor Bandırmaspor canlı yayın linki! 11 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dolar ne kadar, yükseldi mi? #128184 11 Mayıs Dolar ne kadar oldu, kaç TL? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 11 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! 11 Mayıs hangi burç? 11 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 11 Mayıs tarihi hangi burç olur? ANNELER GÜNÜ DUYGUSAL, KISA MESAJLAR! Anneler Günü resimli, uzun ve öz mesajları neler? Anneler Günü'ne özel kısa sözler neler? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 11 MAYIS CUMARTESİ 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? RESMİ GAZETE'DE YAYIMLANDI 11 MAYIS | 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek! Öğretmenler il içi atama takvimi 2024! Öğretmenlerin il içi tayin ne zaman? İsteğe bağlı yer değişikliği başvuruları ne zaman, nasıl yapılır?
Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

500

Yorumlar (306)

Cumhur:

Vali isterse KAPATIR KARDESİM dönercide saygılı olsun !!!! Vali gelmiş gereken saygıyı gösterecek p video ya çekip sosyal medyaya atan kişi hakkında işlem yapılmalı devletin işleyişini pervasızca paylaşamaz kimse o halde bende alayim elime kameramı valiyi bakanı hakimi savcıyı cekeyim sosyal medyada paylaşayım olurmu dönerci değil herkes hoşgeldiniz efendim demeli amaki vali kendini tanıtmadıysa iste o zaman vali hatalı ayrica yanmayan eldivenler var fırın açan kapatan eldiven takmak zorunda o dönerci o zaman maskede takmasın ! Sen gömleğini giy pantolon giyme dışarı çık olurmu !

29
100
yanıtYanıtla
La:

Ne oldu bi korku sarmış sizi halk korkusu

yanıt0
yanıt0
bence:

saç-ma -la - mı şııııııııııııııııııııııııııııııııııııııın zırvalamışıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııın

yanıt0
yanıt0
millet:

senin gibi güce tapanlar böyle sümsük sümsük yere kapanırlar adam döneri mi yaksın senin gibiler yüzünden zaten ülke böyle bu durumda yağcılıkta sınır yok iki makarnaya tav olup ülkeyi satanlardan bu beklenir zaten

yanıt1
yanıt0
KARA BELA:

Valiyi kim takar lan oda alttarafi bir memur

yanıt0
yanıt0
Muhammet avcı:

Sen giy o yanmayan eldiveni 12 saar o dönerin karşısında o sıcakta çalışda ondan sonra görelim beyfendi seni öyle uzaktan konuşması çok kolay sen o sıcaklığı karşında yanan ufo felan sanıyosun heralde ????

yanıt0
yanıt0
Vali Hayranına:

İçişleri Bakanı Soylu: Denizli Valimizin üslup özrü yerinde olmuştur

yanıt0
yanıt0
Sevdim seni:

Validede biraz nezaket olmalı kardeşim güler yüz olmalı, ne yani vali diye vatandaşın dükkanınımı kapatsın zaten milletin moreli bozuk, aha senin altın kuru keyfin yerindeyse ona lafım yok

yanıt0
yanıt0
AMANOS AYISI:

Acmi kalsın lan adam padişah geldi diye hayırdır o mesleği yapmak kolaymı sabahtan akşama kadar adam orda ayakta duruyor aldığı 600 lira haftalık benmiyim ayı senmisin adama bak ya

yanıt0
yanıt0
bence:

de get işci adam akşama kadar canı çıkıyor mecburmu her siyasetciyi yada memuru tanımaya o kapasitesi olsa işci olmaz garibim belkide aç ama zenginleri doyuracam diye uğraşıyor.

yanıt0
yanıt1
Tüm 306 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title