Haberler

Denizli Valiliği Aylık Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Denizli'de Temmuz Ayı Aylık Değerlendirme Toplantısı Denizli Valisi Hasan Canpolat'ın Başkanlığında Yapıldı.

Denizli'de Temmuz ayı aylık değerlendirme toplantısı Denizli Valisi Hasan Canpolat'ın başkanlığında yapıldı.

Denizli Polisevi'nde yapılan toplantıda, genelgeler çerçevesinde uygulamalarda yaşanan gelişmeler ile Haziran ayında yürütülmekte olan projelerde yaşanan gelişmeler ve ilerlemeleri değerlendirildi. Vali Yardımcıları Mehmet Çapraz, Kemal Özgün, Halil İbrahim Ertekin, Muhsin Çatmadım ve Hasan Kayhan, Denizli Belediyesi Başkan Yardımcısı Osman Zolan, kaymakamları ve daire müdürlerinin katıldığı toplantının açılışında konuşan Denizli Valisi Hasan Canpolat, Temmuz ayı değerlendirme toplantısında, yayınlanan genelgeler doğrultusunda yapılan iş ve işlemler ile yürütülmekte olan projelerdeki fiziki ve nakdi gerçekleşmelerin değerlendiridiğini söyledi. Özellikle trafik konusunda yayınlanan eylem planından sonra kesilen ceza miktarının arttığını ve kaza oranlarının ve kazalarda yaşanan yaralanma ve can kayıplarının azaldığını belirten Vali Canpolat, bunun önemli bir gelişme olduğunu söyledi. Kamu Hizmetlerinin İyileştirilmesi ve Etkinleştirilmesi Programı üzerinde durduklarını belirten Vali Canpolat, "Yayınlamış olduğumuz ilk genelgelerden birisi, devletin asli ve vazgeçilmez görevlerinden birisi olan kamu hizmetlerinin iyi yürütülmesi ile ilgili bir genelge idi. Vatandaşlarımıza doğrudan hizmet sunan birimlerde hizmetin kaliteli ve etkin biçimde bizim asli işimiz. Bununla birlikte kamu kuruluşlarımızı ilgilendiren sektörlerle ilgili hizmetlerin ve denetimlerin daha iyi ve kaliteli yapılması da gerçekleştirmek istediğimiz bir diğer konu. Bütün kurumlarımızın planlı ve programlı bir biçimde denetleme hizmetlerini yerine getirmelerini istiyoruz. Bütün amacımız hizmetlerin etkili ve verimli verilmesi" dedi. Vali Canpolat'ın konuşmasının ardından Vali Yardımcısı Halil İbrahim Ertekin " Kamu Hizmetlerinin İyileştirilmesi ve Etkinleştirilmesi Programı"nın sunumunu yaptı.

Toplantıda kaymakamlar da sunumlarını yaparak yürütülmekte olan projelerde Haziran ayı içerisinde yaşanan gelişmeleri aktardılar.

(AV-AT-Y)

19.07.2007 18:28 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title