Haberler

Denizli: Vali Şimşek'in Veda Ziyaretleri

Valiler Kararnamesi ile Merkeze Atanan Denizli Valisi Gazi Şimşek, Veda Ziyaretleri Kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü'nü Ziyaret Etti.

Valiler Kararnamesi ile merkeze atanan Denizli Valisi Gazi Şimşek, veda ziyaretleri kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

Vali Şimşek, İl Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret ederek polislerle vedalaştı. İl Emniyet Müdürü Muzaffer Erkan, emniyet müdür yardımcıları ve emniyet amirlerinin katıldığı veda ziyaretinde konuşan Vali Şimşek, Denizli polisinin kendini ispat ettiğini ve haklı olarak halkın beğenisini kazandığını belirterek, "Denizli'de çok büyük ekonomik potansiyel var. Bu ekonomik potansiyelin getirdiği çeşitli suç örgütleri ve yapılanmaların olması muhtemel. Ancak polisimizin üstün gayretleri ve halkımızın da desteğiyle bu tür yapılanmalara meydan verilmemiştir. Gayretli çalışmalarından dolayı polis teşkilatımıza teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

İl Emniyet Müdürü Erkan ise, Vali Şimşek'in sayesinde rahat bir çalışma ortamı bulduklarını ve önemli bir sıkıntı yaşamadıklarını ifade ederek, "Emniyet ve asayişten ilde birinci derecede sorumlu olan kişi validir. Bizler sayın valimizin birer yardımcısıyız ve aldığımız emirler doğrultusunda elimizden geldiğince halkımızın huzur ve güvenini sağlamaya çalıştık. Sayın valimiz bize toplumun bütün kesimlerini kucaklama ve demokratik oluşumlara hoşgörüyle bakabilme misyonunu verdi. Biz de arkadaşlarımızla birlikte bu çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Denizli polisi olarak yolunuzun açık olmasını diliyoruz" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title