Haberler

Denizli Oyun Oynadığı Kalasların Altında Kalan 10 Yaşındaki Çocuk Öldü -

Oyun oynadığı kalasların altında kalan 10 yaşındaki çocuk öldüDENİZLİ'nin Merkezefendi ilçesinde bir bahçede üst üste istiflenen kalasların üzerinde yürürken, kalasların devrilmesi sonucu altında kalan 10 yaşındaki Uğur Çimen, ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Oyun oynadığı kalasların altında kalan 10 yaşındaki çocuk öldü

DENİZLİ'nin Merkezefendi ilçesinde bir bahçede üst üste istiflenen kalasların üzerinde yürürken, kalasların devrilmesi sonucu altında kalan 10 yaşındaki Uğur Çimen, ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Olay, bugün saat 19.00 sıralarında Akçeşme Mahallesi Ertuğrul Gazi Caddesi'nde yaşandı. Evden markete giden ve alışverişi yaptıktan sonra eve dönen ilkokul öğrencisi 10 yaşındaki Uğur Çimen, yolun kenarındaki boş arazide istiflenen kalasların üzerine çıkarak yürümeye başladı. Küçük Çimen, bloklar halinde istiflenen kalaslar devrilince, altında kaldı. Diğer çocukların bağırarak yardım istemesi üzerine, çevredeki vatandaşlar koştu. Mahallelinin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin çıkardığı küçük Çimen, ambulansla Denizli Devlet Hastanesi"ne kaldırıldı. Uğur Çimen, doktorların müdahalesine rağmen hayatını kaybetti.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Uğur Çimen Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title