Haberler

Denizli: Denizlispor, Galatasaray'dan Zafer Şakar İle Anlaştı

Denizlispor, Galatasaray'ın genç oyuncusu Zafer Şakar ile anlaşmaya vardı.

Denizlispor, Galatasaray'ın genç oyuncusu Zafer Şakar ile anlaşmaya vardı.

Kulüp binasında bir basın toplantısı düzenleyen Kulüp Başkanı Ali İpek, Teknik Direktör Faruk Hadzibegiç'in raporu doğrultusunda bir süredir sürdürdükleri oyuncu arayışlarında son aşamaya geldiklerini söyledi. Orta sahaya takviye amacıyla sürdürülen transfer çalışmalarında Galatasaray'ın genç oyuncusu Zafer Şakar ile görüştüklerini ve bu oyuncuyla büyük oranda anlaşma sağladıklarını belirten Başkan İpek, "Büyük bir ihtimalle yarın Zafer Şakar ile sözleşme imzalayacağız" dedi.

Cezaları nedeniyle Antalya'da oynayacakları Konyaspor maçını mutlaka kazanmak istediklerini belirten Başkan İpek, taraftarlardan bu maçta takımı yalnız bırakmamalarını istedi. Kombine bilet satışlarının başladığını ve taraftarların kombine biletlere büyük ilgi gösterdiğini ifade eden Başkan İpek, "Altın koltuk biletlerini Denizli Valisi Gazi Şimşek'e verdik. Denizlili sanayici ve işadamlarından altın koltuk alarak kulübe maddi destek sağlamalarını istiyoruz. Tanesi 10 bin YTL olan altın koltuklardan gelecek gelirlerle, önümüzdeki 3 ayın giderlerini karşılamayı hedefliyoruz. Denizlispor Kulübü'nün şu anda bu gelirlere büyük ihtiyacı var" diye konuştu.

Öte yandan, Konyaspor maçı hazırlıklarını günde tek idmanla sürdüren Yeşil-siyahlı ekipte, sakatlıkları bulunan Fatih Egedik ve Erman Güraçar'ın tedavilerinin sürdüğü öğrenildi. Haluk Ulusoy Tesisleri'nde çalışmalarını sürdüren Denizlispor'da, Teknik Direktör Faruk Hadzibegiç, Gaziantepspor deplasmanında alınan bir puanın kendileri için moral olduğunu, Konyaspor'u yenerek ligdeki ilk galibiyetlerini almak istediklerini söyledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title