Haberler

Denizli'de itfaiye ekipleri 2019 yılında 6 bin 997 olaya müdahale etti

Güncelleme:

Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri, 2019 yılında 42 bin 182 ihbarı değerlendirerek 6 bin 997 olaya müdahale etti.

Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri, 2019 yılında 42 bin 182 ihbarı değerlendirerek 6 bin 997 olaya müdahale etti.

İtfaiye ekipleri önceki yıllarda olduğu gibi 2019 yılında da yoğun bir mesai geçirdi. Gece gündüz demeden Denizli merkez ve 19 ilçesinde bulunan 52 ayrı istasyonda vatandaşların canını ve malını korumak için nöbet tutan itfaiye ekipleri, geçtiğimiz yıl 4 bin 178 yangına müdahale etti. Bunların yanında 2 bin 201 kurtarma operasyonu gerçekleştiren itfaiye ekipleri 618 trafik kazası olmak üzere toplam 6 bin 997 olayda önemli rol oynadı. 2019'da kendilerine gelen 42 bin 182 ihbarı değerlendiren ekipler, yangın, trafik kazası ve kurtarma operasyonu gibi olayların yanı sıra istenmeyen olayların yaşanmasını engellemek için de çeşitli kamu kurum ve kuruluşlara yönelik eğitim çalışması gerçekleştirdi. Eğitim çalışmalarında 46 bin 568 kişiye eğitim hizmeti verildi. 'Önce tedbir' politikası ile çalışmalarını durmaksızın sürdüren Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, kentteki bin 521 iş yerini de olası yangın ve kaza gibi tehlikelere karşı denetleyerek, yangın güvenlik raporu verdi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekiplerinin merkez dışındaki ilçelerde müdahale ettiği yangın sayısında 581 vaka ile Çivril başta gelirken, en az 15 vaka ile Beyağaç ilçesi yer aldı.

"İtfaiye teşkilatımıza canı gönülden teşekkür ediyorum"

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan yangın, kaza gibi her türlü felakete anında müdahale eden, mesai mefhumu gözetmeden görev yapan personele teşekkür etti. Başkan Zolan, "Geçmişte birçok bölgede yalnızca gündüzleri hizmet veren itfaiye, Büyükşehir olmamızla birlikte bugün 52 noktada, 7 gün 24 saat görevi başında vatandaşlarımızın yardımına koşuyor. Vatandaşımız herhangi bir olumsuzlukla karşı karşıya kalmasın istiyoruz ancak bir 'imdat' çağrısı geldiğinde de hazır olmamız gerekiyor. Bu vesileyle vatandaşlarımızın yardım çağrısında, kendi canını hiçe sayarak gece gündüz demeden koşan itfaiye teşkilatımıza canı gönülden teşekkür ediyorum" dedi. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Denizli İtfaiye Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title