Haberler

Denizli'de 3 Çocuk Annesi Kadın, Başından Vurularak Öldürüldü

Güncelleme:

Denizli'de 3 çocuk annesi 35 yaşındaki kadın evinde başından vurularak öldürüldü. Kadının yakınları sinir krizi geçirdi.

Denizli'de 3 çocuk annesi 35 yaşındaki kadın evinde başından vurularak öldürüldü. Korkunç olayı, evin mutfağına pencereden giren yüzü maskeli 3 kişinin yaptığı iddia edildi.

KANLAR İÇİNDE GÖRDÜ

Edinilen bilgiye göre olay, Sarayköy ilçesi Tepeköy mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre, Sarayköy'de çalışan Osman Gencer (18), annesini ziyarete geldiği sırada evden silah sesleri duydu. Yine iddiaya göre Osman Gencer, evden 3 kişinin koşarak evden uzaklaştığını gördü. Hızla eve giren Osman Gencer, annesi Rahime Gencer'i evin mutfağında kanlar içinde gördü.

BABAANNESİNİN FERYATLARI YÜREK DAĞLADI

Durumu polis ekiplerine bildiren Osman Gencer, daha sonra tarlada çalışan babası Musa Gencer'e haber verdi. Olay yerine gelen jandarma ekipleri Rahime Gencer'in başından vurularak hayatını kaybettiğini belirledi. Yapılan incelemenin ardından Rahime Gencer'in cesedi otopsi yapılmak üzere Pamukkale Ünivenssitesi Tıp Fakültesi morguna kaldırıldı. Ev ve çevresinde geniş çaplı güvenlik önlemi alan ekipler, kaçan şahısları yakalamak için inceleme çalışması başlattı. Acı haberi duyan Gencer'in yakınları sinir krizleri geçirdi. Gencer'in babaannesinin, "A benim Rahimem, nerelere gittin sen" sözleri yürek dağladı. Olayla ilgili olarak, Musa Gencer, oğlu Osman ve Musa Gencer'in kardeşi Mehmet Gencer ifadeleri alınmak üzere karakola götürüldü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Denizli 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (12)

Müftü Dede:

olayın gerçek sebebi:Toplumun haramı helali hafife almalarından,,yani iman zayıflığından oldugu kesindir.

20
3
yanıtYanıtla
MÜFTÜYE BAK:

DE GİT LA DEVE. SENDE.

yanıt0
yanıt0
ceyhunn:

yasak aşk mı?

7
4
yanıtYanıtla
Efsane Hamdi:

Ayip ya bu kadar olmaz Türkiye en kötü günlerini yasadigi 12 eylül zamaninda bile bu kadar Sirup drücken insan katledilmedi ya ne oluyor bu insanlarimiza niye hergün cinayet var bakin Haberler gün gecmiyorki 1 gün bile cinayet islenmeden bir gün gelsin su güzel Ülkemizde yaziklar olsun bu Ülkeyi bu durum düsürenlere bunun hesabini bu dünyada olmazsa bile öteki Dünyada mutlaka verecekler

9
1
yanıtYanıtla
....:

la filozof sana mı kaldı ülkenin tasası kederi

yanıt0
yanıt0
zeynep im istanbul:

üç kişi bir kadını silahla hemde evinin mutfak ında vuruyorsa aklıma namus davasından başka birşey gelmedi

7
2
yanıtYanıtla
ısparta lı boksör. piskolok:

kadınıda öldürmek neyin nesi lan bu işte bir iş var miras davası olabilir.

7
2
yanıtYanıtla
üstat:

Karınca ezer gibi insan öldürüyorlar, kuytuda vurduk bizi kimse görmedi diye düşünüyorlar bilmiyorlar ki BİRi mutlaka görüyor, senin ONU inkar etmen ONU ve sistemini yok kılmıyor. Polisten yargıdan mahkemelerden kaçsan bile Sistemin çarkları işlemeye başlayacak ve seni sinek gibi ezecektir. Bu saatten sonra elbette birçoğu ONA inanacaktır amma çok geç. Birçoğuda çektiği acıyla yediği haltların bağlantısını kuramadan göçüp gidecektir. Vicdanı sızlatan hiç bir şey yapmayın yanınıza kar kalmayacaktır.

5
0
yanıtYanıtla
Sveda:

Insan cani almak ne kolaymis be ! Neden hep istediklerini alamayinca yada yapmayinca olduruluyoruz ya yazik degil mi. O kadincagizi anasi 9 ay tasidi anne olan bilirubin. 3 yavrusu yetim. Allah kahretsin bole insafsiz insanlari

1
1
yanıtYanıtla
KARA KUYU:

ONURLU olmak her insan icin gecerli degil.

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title