Haberler

Deniz Seki "HAYAT İmdat" Dedi...

Güncelleme:

Deniz Seki'nin "İz" albümündeki sevilen şarkısı "Hayat İmdat" için harekete geçti ve Seki'yi sevenlerle birlikte şarkının anlamına uygun bir video klip çekti.

Yorumuyla olduğu kadar söz yazarı ve besteci kimliğiyle de tüm albümlerinde kendi imzası bulunan Deniz Seki'nin "İz" adını verdiği projesinde yer alan "Hayat İmdat" şarkısına klip çekildi. Ekip ve oyuncuların hiçbir ücret almadan gönüllü çalıştığı klip, Türk müzik endüstrisinin lider müzik yayın kuruluşu Kral Pop TV tarafından Deniz Seki'ye hediye olarak hazırlandı.

Albümün beşinci klibi olan "Hayat İmdat" şarkısının yönetmenliğini Berat Tunç, görüntü yönetmenliğini ise Serkan Özkan üstlendi. 2016 Miss & Mr Model Of Turkey Yarışması birincisi manken ve oyuncu Selina Pohler'in oynadığı ve genç bir kadının isyanını anlatan klip, iki günde İzmir Alsancak ve Alaçatı'da çekildi.

Adeta bir kısa film tadında olan klip için yönetmen, oyuncu ve ekip gönüllü olarak çalıştı. "Hayat İmdat" klibinin sonunda Deniz Seki'nin el yazısıyla Bakırköy Kapalı Cezaevi'nden hayranlarına yazdığı not da yer aldı.

Kaynak: Bültenler / Magazin

Deniz Seki Kral Pop Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title