Haberler

    Deniz Seki: Beni Assınlar Daha İyi

    Güncelleme:

    Ünlü sanatçı Deniz Seki, katıldığı programda ağlayarak uyuşturucu ticaretinde bulunmadığını ve hapse girmek istemediğini söyledi.

    Ünlü sanatçı Deniz Seki, katıldığı televizyon programında gözyaşlarına boğuldu.Ağlayarak suçsuz olduğunu ve hapse girmek istemediğini belirten Seki, avukatı aracılığıyla Anayasa Mahkemesi'ne bireysel başvuruda bulunduğunu söyledi.

     GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI

    Seki, Star TV’de konuk olduğu Kenan Erçetingöz’ün programında gözyaşlarına hakim olamadı. Yargıtay Ceza Genel Kurulu’nun ‘uyuşturucu ticareti yapmak’ suçundan 6 yıl 3 ay hapis cezasını onadığı şarkıcı Deniz Seki avukatı aracılığıyla Anayasa Mahkemesi’ne bireysel başvuruda bulunmuştu. 

    Kenan Erçetingöz’ün sorularını cevaplarken gözyaşlarına hakim olamayan ünlü sanatçı, ‘Ben suçsuzum bir tek onu biliyorum. Bana yakıştırılanların hiç birini yapmadım. Hiç bir suçumu kabul etmiyorum. benim asabımı bozuyor. Hiç kolay değil tabi bunları kaldırabilmek, taşıyabilmek…’ diyerek yaşadıklarına isyan etti.



    "CEZAEVİNİN KOKUSU GELİYOR BURNUMA"

    “8 ay yattığın bir yere tekrar gitmek, ne düşünüyorsun” sorusu üzerine şunları söyledi:
    Orayı bilip gitmek ne demek biliyor musun. Kokusu burnuma geliyor konuşurken. Oranın çok pis bir kokusu var, Allah düşmanımı düşürmesin. Allah cezasını çeken herkesi tez günde kurtarsın. Canlı canlı toprağa gömmek demek. Orası topraksız Zincirlikuyu. Ben oraya gitmeyi hak edecek hiçbir şey yapmadım. Bu zaten benim ciğerimi en çok yakan şeylerden bir tanesi. Ben bir daha yargılanmak istiyorum. Çünkü ben haklıyım, suçsuzum.

    "BİR DAHA GİRERSEM ÖLÜRÜM"

    ‘Bir daha cezaevine girersem ölürüm. Beni assınlar daha iyi’ diyen Deniz Seki, ‘İntihar etmeyi düşündün mü hiç?’ sorusuna ise şöyle cevap verdi; ‘Hayatım boyunca böyle bir şey düşünmedim, hiç bir zaman da düşünmücem. Bir kere annemi düşünürüm herşeyden önce. O anneye yazık değil mi ya.. Allah korusun. Hiç bir zaman aciz olmadım.

    Kaynak: Milliyet.com.tr / Güncel

    Anayasa Mahkemesi Kenan Erçetingöz Deniz Seki Star Magazin Güncel Haberler

    Bakmadan Geçme

    Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
    500

    Yorumlar (59)

    Tuncay Hocatuncayturunc1@hotmail.com:

    Deniz hanıma katılıyorum. Onu assınlar daha iyi

    30
    4
    yanıtYanıtla
    niransessiz-gemi@hotmail.com:

    sen sadece uyusturucu ticareti yapmayla kalmadin evli bi kadinin kocasini elinden alarak yuvasini yiktin colugunun cocugunun yuvasini yiktin bu beddualarin cikmasi lazimdi bi yerden dimi ettigini cekiyorsun...

    26
    4
    yanıtYanıtla
    ...s.96312@hotmail.com:

    evli kadının kocası çocuk muydu deli mi?! kadını ne suçluyorsun, karısına karşı sorumluluk taşıyan, evlilik akdi yapmış olan, adamın kendisi!

    yanıt0
    yanıt0
    MORİbaskinay@hotmail.com:

    evrenin adaleti dedikleri bu işte...pop star da cezasını çekmiş bir insana yani bayhana sen katilsin ben senin olduğun yerde jürilik yapamam deyip adamı yerin dibine sokarken insanlık mıydı yaptığın?Onun psikoljisini hiç düşünmedin o zaman...o zaman sana tüm bakışım değişmişti insan olarak. Allahın adaleti işte.Çekeceksin cezanı!

    23
    3
    yanıtYanıtla
    vatanal_3434_alal@hotmail.com.tr:

    kadını suçlamayın biz insanlar için herşey... Herkes hata yapar bunu kafanıza yazın Ve asla kınamayın aynı hataya düşmeden ölmessiniz... Allah kimseyi doğru yoldan ayırmasın Amin.

    21
    4
    yanıtYanıtla
    alia@hotmail.com:

    içerken satarken iyi sonra assınlar beni nekadar karaktersiz oluyosunuz siz ünlü olunca

    18
    5
    yanıtYanıtla
    ONURAAonuraa83@hotmail.com:

    kim uyuşturucu işi yaparsa daha beter olsun, gençlerimizi zehirleyenler cezasız kalmasın.

    22
    1
    yanıtYanıtla
    KİRMANİmehmet.teke@gmail.com:

    deniz hanım orda yatanlarda insandı bir zamanlar ,ne oluyor yani herkeze uygulanan prosedür sizede uygulanacak sizin ayrıcalığınız nedir ,onlarda diri diri mezara girmedilermi sizin tabirinizle

    19
    3
    yanıtYanıtla
    Fatihaskdelisi@gmx.de:

    Adaletin kestigi parmak acimaz.kullaniciysan terapi yaparsin hapse girmezsin.Saticiysan Girersin iceri oturursun asagi.Hadi bakim ,yallah

    19
    3
    yanıtYanıtla
    KE KEeniscanli@hotmail.com:

    AH ULEN KLARNETÇİ! YAKTIN KIZIN BAŞINI....

    22
    0
    yanıtYanıtla
    Tüm 59 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title