Haberler

Deniz Çakır, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın Kadrosundan Çıkarıldı

Güncelleme:

Özel hayatıyla magazin gündeminin merkezinden düşmeyen Deniz Çakır, yapımcı Raci Şaşmaz'ın kararıyla, 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisinin kadrosundan çıkarıldı.

Sevgilisiyle karıştığı kavgayla gündeme gelen oyuncu Deniz Çakır, özel hayatındaki çalkantılar işinden etti. Başarılı oyuncu Deniz Çakır, üç sezondur başrolünü Oktay Kaynarca'yla paylaştığı 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisinin kadrosundan çıkarıldı. Kaynarca'nın canlandırdığı Hızır Çakırbeyli'nin eşi Meryem karakterine hayat veren oyuncu, eylülde yeni bölümleriyle ekrana gelecek projenin tanıtım çekimlerinde yer almadı.

Deniz Çakır, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın Kadrosundan Çıkarıldı

DENİZ ÇAKIR'IN TUTUMUNDAN RAHATSIZ OLDU

Dizinin yapımcısı Raci Şaşmaz'ın, sık sık özel hayatı ve alkollü görüntüleriyle gündeme gelen Çakır'ın bu tutumundan dolayı rahatsız olduğu için böyle bir karar aldığı öğrenildi. İşsiz kalmasından dolayı şoke olan oyuncunun yerine, yapım şirketinin yeni bir isim arayışına girdiği konuşuluyor.

Deniz Çakır, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın Kadrosundan Çıkarıldı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Raci Şaşmaz Deniz Çakır Kaynarca Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (106)

erman genç:

Ulan sanki Medrese veya Hayır kurumu ile ilgili senaryonuz var, , Mafya dizisi silah öldürme uyuşturcu işi var, , , Şova bak yaa milletle dalga geçiyorlar

34
4
yanıtYanıtla
H.G:

Medrese egitiminalmislarya onun icin :))

yanıt4
yanıt2
ADİL:

Filmi izlerken deniz çakrı değil canlandırdığı karakteri izliyoruz. Ekrandayken meryem olsun dışarda ne olursa olsun bizi ilgilendiren özel hayatı değil işini hakkıyla yapmasıydı.

24
8
yanıtYanıtla
CONI:

yanliz diziye bakarsan mafya silahlar raconlar felan, gorende dizide muhafazakar bir ailenin hayati isleniyo zannedecek, bu milletle dalga geciyosunuz dalga ayiptir.

24
5
yanıtYanıtla
elazığlı raciye:

raci al bitane kara çarşaflı oynat dizinde sözde müslümanlar sizi deniz çakır sizden daha delikanlıdır.

13
15
yanıtYanıtla
Polatlı:

Raci şaşmaza söyleyin Tinerle mi almış bu kararı İzleyen bulamaz o diziyi

12
15
yanıtYanıtla
SERHAT:

deniz çakır yoksa bende izlemiyorum diziyi bye bye

9
17
yanıtYanıtla
Hulk:

Deniz cakir yoksa dizide yok izlemem artik

8
17
yanıtYanıtla
YORUMCU:

Raci şaşmaz önce altınınızı dövizinizi bozdurun öyle destek verin bu ülkeye kimsenin özel hayatı kimseyi bağlamaz alda dizini artık kendin izle.

12
13
yanıtYanıtla
ööööööööjjjjjjjjjjjjj:

racoş işin olan yalamaya bak. . sana ne milletin özel hayatı, para veriyon diye her şeye maydonoz olma. .

16
9
yanıtYanıtla
Tüm 106 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title