Haberler

Serbest Kalan Hırsızlık Çetesi, 18 Ayrı Evi Soyup 310 Bin Liralık Vurgun Yaptı

Güncelleme:

Bartın'da, 'denetimli serbestlik'le serbest kalan hırsızlık çetesinin üyelerini, lüks yaşantıları ele verdi. Çetenin, 18 evi soyup 310 bin liralık vurgun yaptığı tespit edildi.

Bartın'da daha önce tutuklanan ve 'denetimli serbestlik' hükümlerinden faydalanarak serbest kalan bir grup hırsızlık sanığının lüks yaşamı polisin dikkatini çekti.

LÜKS YAŞAMLARI ŞÜPHE UYANDIRDI

Emniyeti Asayiş Şube ekipleri, polis merkezine giderek imza verme yükümlülüğü bulunan şüphelilerin oldukça lüks giyinmeye başladığını, sık sık eğlence mekânlarına gittiğini, lüks bir yaşam sürdüğünü tespit edince fiziki takibe başladı. Gölbucağı Mahallesi'nde bir evden hırsızlık yaptığı belirlenen Samet A., Eski Konak Caddesi'ndeki otoparkta çaldığı eşyalarla birlikte yakalandı. Soruşturmada Samet A.'nın suç ortakları Onur C., Cengiz G. ve 5 kişi daha, savcılıktan alınan arama ve yakalama kararı kapsamında evlerinde gözaltına alındı.

310 BİN TL'LİK VURGUN

Şüphelinin evinde hırsızlıkta kullandıkları eldivenler, tornavida, kelebek bıçak, kurusıkı silah, mermi, kol saatleri, telefonlar ve bir miktar esrar ele geçirildi. Şüpheli Onur C., evde bulunan eşyaların bir kısmını hırsızlıktan elde ettiği paralarla satın aldığını, kalanının da çaldıkları eşyalar olduğunu itiraf etti. Samet A.'nın evinde yapılan aramalarda yüzünü kapatmak için kullandığı bere, tespihler, altın küpeler, altın kolye, altın bileklik, kol saati, 600 Yuan, 2 cep telefonu ile şarjörlü av tüfeği bulundu.

18 AYRI EVİ SOYMUŞLAR

Gözaltına alınan zanlıların 18 ayrı evi soydukları ve toplam 310 bin liralık eşya çaldıkları tespit edildi. 8 zanlı sorgularının tamamlanmasının ardından adliyeye çıkarılacak. Bartın Emniyet yetkilileri, son bir yılda il bazında ayrıca 33 hırsızlık olayının aydınlatıldığını, yakalanan 17 kişiden 7'nin tutuklandığını, ele geçirilen ziynet ve diğer eşyaların değerinin yaklaşık 1 milyon lira olduğunu bildirdi.

Gazete: Habertürk

Kaynak: Haberler.com / 3. Sayfa

Nihat Uludağ Habertürk Bartın Konak 3. Sayfa Haberler

500

Yorumlar (17)

özkan:

nasıl bir ülke nasıl adalet nasıl bir hakim bunlarla ortakmısın be kardeşim insarları soy sonra adalet

25
0
yanıtYanıtla
BATUHAN:

Yahu Allah bu soysuzları yokedilmeleri üzerine yaratmıştır bunları beslemek en büyük affedilmez günahlardandır.

18
0
yanıtYanıtla
Ramazan ve oruç:

adalet sistemi çomar partisiyle beraber bitti. bu parti hırsızların, sapıkların, katillerin, mafyaların dostu bir parti. salak halk bunlara oy verdiği sürece söğüşlenmekten kurtulamayacak. (Aktroller gelir şimdi, zokayı attık. )

10
6
yanıtYanıtla
HAÇ VE UMRE:

MALA BAK SEN HELE TUNCELİLİNİN PARTİSİNİN MAL DEĞNEĞİ KONUŞMUŞ KİŞİSEL ÖZELLİKLERİNİ YAZMIŞIN BİZDE SANA UYGUN İŞ YOK SEN MEŞHUR OKLARIN ÜZERİNE SESİZCE OTUR VE KEYFİNİ ÇIKAR

yanıt0
yanıt0
dogus:

bu sistemi getiren sizin CHP değil mi ?

yanıt0
yanıt0
dede:

yasalar niye cetelere hırsızlar az eher bunlar bunu meslekhalıne getırdiyse 15 . 20 sene verilmeli yada kafalarını kesin

15
0
yanıtYanıtla
İNFAZ:

Bu pislikleri sülalesi birlikte yok edip temizleyeceksin mahkeme yapmadan başka türlü cözemezsin

9
0
yanıtYanıtla
Jam:

Helal olsun, boyle insanlara yemekte icmekte helaldir..

3
6
yanıtYanıtla
JAMİ:

Aileni ikram ediver.

yanıt1
yanıt0
JAM:

Yakınlarını sevenlerini ikram edebilirsin sevinerek.

yanıt1
yanıt0
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title