Haberler

Demet Akalın, Oyunculukla Alakalı Gelebilecek Tüm Tekliflerin "Kabul Etmem" Diyerek Önünü Kesti

'Şarkılar Seni Söyler' müzikalinde rol alan yakın arkadaşı Fatih Ürek'i izlemeye giden Demet Akalın, oyunculukla ilgili gelebilecek tüm teklifleri "Kabul etmem, izlemek daha güzel" diyerek engelledi.

Müjdat Gezen'in yönetmenliğini üstlendiği; Cüneyt Arkın, Semiha Yankı, Fatih Ürek ve Melike İpek Yalova'nın rol aldığı 'Şarkılar Seni Söyler' müzikali önceki akşam Maslak'ya sahnelendi. Gösteriye Demet Akalın ve Özlem Şahin gibi ünlü isimlerde katıldı.

"OYUNCULUKLA ALAKALI TEKLİFLERİ KABUL ETMEM"

Bir dönem dizide rol alan Demet Akalın, "Keşke benim de Fatih gibi bir rol kabiliyetim olsaydı. Geçmişte rol aldığım bir dizi var, ama tiyatro ayrı emek isteyen iş. Teklif gelse kabul etmem, böyle izlemek daha güzel" diyerek gelebilecek tüm teklifleri reddetti.

Demet Akalın, Oyunculukla Alakalı Gelebilecek Tüm Tekliflerin 'Kabul Etmem' Diyerek Önünü Kesti

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Demet Akalın Fatih Ürek Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (13)

reco:

berbat bir kadın sıfır kalite

10
2
yanıtYanıtla
turgay:

sanki çok teklif geliyo da

10
1
yanıtYanıtla
12345:

nolur kabul et nolurr. lütfen sensiz olmaz tiyatro ya da dizi oyunculuğu lütfen geri çevirme. ne sanıyor bu kendisini ya egoistlik görmemişlik cahillik zirve yapmış halen kuyruğu dik tutma derdinde. lütfen ülkedeki tek konu senin oyunculuk yapıp yapmaman gibi davranma

9
2
yanıtYanıtla
Cohart:

Varrossss

6
1
yanıtYanıtla
murat:

hayatı film baska role vakti mi var

5
1
yanıtYanıtla
Tabi:

Herkeze günaydın. Dün gece işi geç bitirdim, ayıptır söylemesi şu anda tuvaletteyim, mide gümbür gümbür...

2
3
yanıtYanıtla
YUSUF:

Sen para için herşeyi yaparsın

4
0
yanıtYanıtla
comolokko:

Tiyatro ya da tv yas tutar artık demet gelse de oyunculuk yapsa diye bakıyordu şimdi napıcak bu ülke. cahil ya görgüsüz bu kadar ego bu bünyeye fazla değil mi?

3
1
yanıtYanıtla
adalet:

Kadın sadece kendisine sorulan bir soruya cevap vermiş. Ne egosundan bahsediyorsun sen

yanıt0
yanıt0
Ahmet:

Gayet dürüstçe söylemiş eleştirecek ne var bunda. Herkes kendi işini yapmalı. Diğerleri gibi beceremeyeceği bi işi sırf para için yapmaya mı kalksaydı.

3
1
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title