Haberler

Demet Akalın Listelerde Birinci Olunca Gazeteye İlan Verdi

Güncelleme:

Yeni albümü çıktığı günden bu yana müzik listelerinde zirveden inmeyen ünlü sanatçı, bu ilgiye gazete ilanıyla teşekkür etti.

Yeni albümü Pırlanta ile müzik listelerinde çıktığı andan itibaren 1. sıraya yerleşen Demet Akalın, son zamanların en çok dinlenen ve indirilen şarkılarına imza atmış oldu.

GAZETEYE İLAN VERDİ

Demet Akalın, Sezen Aksu'nun yanı sıra Fettah Can, Sinan Akçıl, Soner Sarıkabadayı, Gökhan Özen ve Erdem Kınay gibi müzik dünyasının ünlü isimlerinin imzasını taşıyan parçalarla dolu albümünün gördüğü ilgiye hem sosyal medyadan hem de verdiği gazete ilanıyla teşekkür etti.

TEŞEKKÜR ETTİ

Akalın, 5 hafta önce çıkan albümünü zirvede tutan dinleyicilerine verdiği ilanda "Pırlantaya çıktığı gün itibarıyla gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederim." dedi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Demet Akalın Magazin Haberler

500

Yorumlar (15)

biricik:

Bu kadın iyice şımarık ellam

24
3
yanıtYanıtla
Zaza Kürdü:

Bu kadından ve görgüsüzlüğün bıktım

24
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

DEMOOO 1 NUMARA YAKIŞIR

4
16
yanıtYanıtla
VCTR:

HERKES ALINMASIN AMA BU KARI BİRİNCİ OLUYORSA BU MİLLETİN ZEKADA VE KROMOZOMLARDA SIKINTI VAR DEMEKTİR. BU KARI BİRİNİCİ OLUYORSA BU MİLLET SANATIN NE OLDUĞUNU BİLMİYOR. ZEVKİDE BEĞENİSİDE YOK. POPÜLER OLDUĞU İÇİN DİNLİYOR.

19
0
yanıtYanıtla
aasya:

millet can derdinde bu kadin zirveliik pesindee

17
1
yanıtYanıtla
Berrin:

Kiskanmayin yaa 1 numara Demet Akalin.

1
16
yanıtYanıtla
UMUT:

bence çooookkk tatlıı. . . kıskananlar çatlasın. . . . .

6
6
yanıtYanıtla
HHH:

SES GÜZEL TİP KORKUNÇ:(

7
3
yanıtYanıtla
HÜSNÜ:

KEŞKE KONSERLERE SİYAH POŞETLE ÇIKSA. YASTAYIM FALAN GİBİSİNDEN. BU KARI KADAR GÖRGÜSÜZ BİŞEY YOK DÜNYADA NE YESE NE ALSA PAYLAŞIYOR TWİTTER DA. HAKKATEN MAL BU KADIN.

8
1
yanıtYanıtla
SEDA:

OFFFF ANAM OFFFF ANKARA YANIYO YANIYOSUN FUAT ABI

7
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title