Haberler

Demet Akalın'dan Şarkısını Okuyan Ceylan Koynat'a Engel

Güncelleme:

Demet Akalın, şarkısını tekrar seslendiren Ceylan Koynat'ın şarkısını YouTube'dan kaldırttı.

Şarkıcı Ceylan Koynat, Demet Akalın'ın Ateş albümünde yer alan "Yekten" isimli şarkısını seslendirdi. Ancak Ceylan Koynat, Demet Akalın'ın engeli ile karşılaştı. Akalın, genç şarkıcının şarkısını YouTube'dan kaldırttı.

TEPKİSİNİ DİLE GETİRDİ

Koynat daha önce de sosyal medya hesabında şarkıyı seslendirmiş ancak Demet Akalından bir tepki gelmemişti.

Ceylan Koynat, instagram hesabından yaptığı paylaşımlar ile tepkisini dile getirdi. Genç şarkıcı, Demet Akalın'a "1 Saattir telefonum susmuyor Demet Akalın kaldırdım videoyu rahat ol. Ben okudum diye ne kıymetli oldu ya şarkı. Sizin alkışlayacak çok güzel olmuş diyecek yüreğiniz yok malesef! " şeklinde göndermede bulundu.

Demet Akalın'dan Şarkısını Okuyan Ceylan Koynat'a Engel

AKALIN'DAN AÇIKLAMA GELMEDİ

Son dönemde küs olduğu kişilerle tek tek barışan, aynı zamanda yeni albüm yapan sanat camiasından rakiplerine destek olan Demet Akalın'ın, bu hareketi şaşırttı. Yaşanan bu olaylardan sonra Demet Akalın tarafından henüz bir açıklama yapılmadı.

Demet Akalın'dan Şarkısını Okuyan Ceylan Koynat'a Engel

Demet Akalın'dan Şarkısını Okuyan Ceylan Koynat'a Engel

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Demet Akalın Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (24)

NERO:

Bence demet haklı daha bismillah ne öyle arkasından okumak çok güveniyosa ceylan kendine kendi şarkılarını yapsın vardır demonun bi bildiği:)

20
8
yanıtYanıtla
ne olmuş:

demetdede sankı albummu yok ne rezıllık len

10
10
yanıtYanıtla
NE DİYON LEN:

KONUŞME LEN

yanıt3
yanıt8
İzin alması lazım:

Şarkıda emek var, böyle yaparsa olmaz

11
5
yanıtYanıtla
12345:

ceylan hanım piyasanın en görgüsüz kadınına çattınız günahını vermez siz şarkı diyorsunuz böbreğini isteseydiniz

12
1
yanıtYanıtla
Demet:

niye şaşırttı kadın daha klip çekmeden okumuş çok becerikliyse söz müzik yapıp kendi şarkısını söylein kıymetli tabii

7
5
yanıtYanıtla
Demo vs ceylan:

cici kız demet aınl kimse baş edememiş sen ve etrafındaki insatgram fenomenleri mi baş edecek yanlış ata oynuyorsunuz şarkıyı 2 ay sonra söyleseydin srun yoktu albüm cıkalı olmuş 3 hafta emek hırsızığından başka bişey değil intagramda yoruma kapatmakla kaçamazsın doğdurlardan

3
5
yanıtYanıtla
001:

Ne yüzsüz kadın ... Hem emek hırsızı hem arsız ...

5
3
yanıtYanıtla
Firat:

Ikisinide kiniyorum ayrica bizene ys

6
0
yanıtYanıtla
SANA NE:

SANA NE

yanıt0
yanıt1
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title