Haberler

Demet Akalın'dan Hülya Avşar Çıkışı: Türkiye'yi Terk Ederim

Güncelleme:

Şarkıcı Demet Akalın, Hülya Avşar'a bir single hazırladığını belirterek, "Hülya'yı yeniden yaratacağım. Bu da tutmazsa Türkiye'yi terk ederim" dedi.

Demet Akalın, geride bıraktığımız akşam 20 senelik dostları, Sinan Akçıl, Fettah Can, Hasan Yenilmez gibi isimlerle bir araya geldi.

GAZETECİLERİN SORULARINI YANITLADI

Keyifli bir gece geçiren ünlü isimler çıkışta magazin muhabirlerini karşılarında buldu. Masadaki isimler kendilerini bekleyen araçlarına binip hızla uzaklaşırken, Demet Akalın gazetecilerin sorularına uzun uzun yanıt verdi. Arkadaşlarıyla birlikte yemekte buluştuklarını söyleyen Akalın, yaptığı açıklamalarla magazin gündemine bomba gibi düştü.

HÜLYA AVŞAR'A SINGLE HAZIRLAYACAK

Gecenin sonunda Hülya Avşar'ın yeni bir programa başlayacağını söyleyen Akalın, "Hülya'ya 'Bırak sana bir single yapayım, harika bir şey olacak' dedim ve kabul etti" şeklinde konuştu.

"DEĞERLENDİREMEZSE BİLMEM VALLA"

Kendisine olan özgüveninin dozunu biraz daha abartan Akalın, "Bu single ile Hülya'yı yeniden yaratacağım, Hülya'yı patlatacağım. Onun bende inanılmaz güzel bir yeri vardır. Gazino serüvenimde çok önemli bir yeri vardır. Bana çok omuz vermiştir, destek olmuştur. Ben de onun için bomba şarkılar buldum. Artık bunu da değerlendiremezse bilemem valla…" ifadelerine yer verdi.

"TÜRKİYE'Yİ TERK EDERİM"

Demet Akalın, açıklamalarının devamında şu ifadelere yer verdi: "Hülya'ya 'Her şeyini bana teslim et, sana çok güzel bir single hazırlayacağım' dedim, zaten bu konudaki tekliflerimi sürekli olarak ona iletiyordum. Çok kıymetli müzisyenlerden onun için rica ettim. Bu single'ını bana emanet etsin, Hülya'yı yeniden parlatabilirim… (Bu sözleri söylerken bir yandan da gülüyordu) O benim için çok kıymetli bir değer, bana çok destek verdi. Artık bu da tutmazsa Türkiye'yi terk ederim dermişim…"

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Demet Akalın Hülya Avşar Sinan Akçıl Türkiye Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title