Haberler

Demet Akalın, bebek plasentası yiyerek gençleştiği yönündeki iddialarını yalanladı

Güncelleme:

Demet Akalın, hakkında çıkan 'Bebek plasentası yiyerek gençleşti' iddialarına sosyal medya hesabından sert sözlerle cevap verdi. Yayınladığı video ile sitem eden Akalın, "Kafayı mı yediniz, Allah akıl fikir versin size" dedi. Akalın, haberi basına sunan kişiyi de tanıdığını ima ederek gönderme de bulundu.

Son zamanlarda sık sık estetik haberleriyle gündeme gelen Demet Akalın hakkında 'Bebek plasentası yiyerek gençleşti' iddiaları ortaya atıldı. Kısa sürede gündem olan Akalın, Instagram hesabından iddialara cevap verdi.

PLASENTA İDDİALARINI YALANLADI

"Kızım kafayı mı yediniz" diyerek söze başlayan Akalın, "Allah akıl fikir versin size. Yani gerçekten inanamıyorum. 'Bebek bir şeyi mi yiyorsun?' diyorsunuz. Ne diyorsunuz? Türkçe konuşun! Kafayı mı yediniz? Ben seneler sonra kelle paçayı zor yemişim. Cilt bakımını da artık evde kendim yapıyorum. Kendinize gelin" ifadelerini kullandı.

Demet Akalın, bebek plasentası yiyerek gençleştiği yönündeki iddialarını yalanladı

"ALLAH'IN CEZASI"

Haberi basına sızdıran kişiyi tanıdığını ima eden şarkıcı, sözlerine şöyle devam etti: "Bunu yapan tahmin ettiğim kişiyse Allah seni zaten benzetmiş de ne diyeyim sana bilmiyorum. Allah'ın cezası."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Demet Akalın Bebek Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (11)

demet:

iyi de genç görünmüyor zaten

17
2
yanıtYanıtla
12345:

yediyse bile kandırmışlar her tarafı sarkmış hele yüzünde bazlama pişir :)

11
3
yanıtYanıtla
İstanbul''lu adam:

ne gençleşmesi. Yüzünde iki ton boya var. Ne yapsa fayda etmez. Makyajla kapatırlar sadece.

13
1
yanıtYanıtla
Pala remzi:

Kız sen istanbulun neresindensin???

yanıt1
yanıt0
Pilot:

Ne genci be. Makyajsiz halini gorunce, kacacak delik ararsiniz

10
1
yanıtYanıtla
Re:

Heryeri genç olsa neolur, kalite 0

8
2
yanıtYanıtla
KARGOCU:

Zamana karşı koyamazsınız Demet Hanım Burakın bebek plasentası yemeyi bebeğin kendisini bile yese fayda etmez. :) :) :)

8
1
yanıtYanıtla
onat:

iddiayı ortaya attığını düşündüğü kişi ceren cerengil mi? fatih ürkek mi? son zamanlarda ikisine zıt olabilir. ikiside laf ediyordu hep ona.

5
2
yanıtYanıtla
cde:

Bebek mebek kurtarmaz seni

6
1
yanıtYanıtla
lütfen insan olun:

iftiranın da bi inandırıcılık yönü olmalı. bu iddayı atan hayvan kesin hayvanat bahçesinden

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title