Haberler

Demet Akalın, Atatürk'e söylediği sözlerle olay olan Tuğçe Kazaz'a sert çıktı

Güncelleme:

Demet Akalın, YouTube'da yayınladığı videosunda Mustafa Kemal Atatürk için "Ahlaksız" diyen eski manken Tuğçe Kazaz'a öfke kustu.

Son yıllarda yaptığı siyasi çıkışlarla adından söz ettiren eski manken Tuğçe Kazaz'ın YouTube kanalında yayınlanan videosunda Atatürk için söylediği "Ahlaksızlık ve dinsizlik" sözleri gündeme bomba gibi düştü. Kazaz'a en sert tepki Demet Akalın'dan geldi.

ATATÜRK HAKKINDA SÖYLEDİKLERİYLE TEPKİ ÇEKTİ

YouTube kanalından yayınladığı videosunda Cumhuriyet'in kurucularından bahseden Tuğçe Kazaz, Atatürk'ün ilahlaştırıldığını söyleyerek "Adam esti gürledi, ondan sonra adam şöyle, adam böyle, adam seçilmiş, neredeyse ilahlaştırma sürecine gidecek bir hale dönüştürüldü" dedi.

Demet Akalın, Atatürk'e söylediği sözlerle olay olan Tuğçe Kazaz'a sert çıktı

Cumhuriyetin ilanıyla birlikte Osmanlı'dan kalan mirasın silindiğini belirten Kazaz, Osmanlı zamanında olan ahlak olgusunun Cumhuriyet ile birlikte yerini ahlaksızlığa bıraktığını söyleyip sözlerine şöyle devam etti: "Bunun da tam aksi getirildi ve yayıldı. Yani ahlak mı vardı ahlaksızlık getirildi, din mi vardı dinsizlik getirildi, inanç mı vardı inançsızlık getirildi. Olan bu. Ondan sonra Kemalistler doğdu. Bugün dokunabilir misin Atatürk'e? Dokunamazsın adamın kutsalı."

"BİRİ ŞUNUN KAFASINA BİR TANE PATLATAMAMIŞ MI"

Sözleriyle Twitter'da gündem olan ve eleştirilen Tuğçe Kazaz'a bir tepki de sivri diliyle tanınan ünlü şarkıcı Demet Akalın'dan geldi. Kazaz'ın videosunu gören Akalın, "Şu videoyu çeken şunun kafasına bir tane patlatamamış mı?" dedi.

Demet Akalın, Atatürk'e söylediği sözlerle olay olan Tuğçe Kazaz'a sert çıktı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Mustafa Kemal Atatürk Demet Akalın Tuğçe Kazaz Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (106)

ANTİKEMALİST:

Tuğçe Kazaz HELAL OLSUN SANA

96
277
yanıtYanıtla
:

SEN YORGO MUSUN, DİMİTRİ Mİ SIĞIRCIK

yanıt47
yanıt18
Allah topunuzu ıslah etsin:

Sevgili değiştirir gibi din değiştiren dindarımız senin cüretin yetmez Atatürk''e laf söylemeye

124
36
yanıtYanıtla
CEMİL:

Bu tuğçe kazaz şuan konuşabiliyorsa seçme seçilme hakkı varsa Atatürk sayesindedir yoksa osmanlıda bunun gibi karı kısmına söz hakkı bile verilmezdi dua etsin ülkede cumhuriyet var herkes istediği gibi yaşayıp konuşabiliyor

44
30
yanıtYanıtla
İBRAHİM ENES:

OSMANLI TARİHİNİ OKUYUP ONDAN SONRA YORUM YAZIN LÜTFEN. . .

yanıt26
yanıt31
asdfg:

İbrahim. Anlatta bilelim koç. Kadınların seçme seçilme hakkı vardı da biz mi bilmiyoruz.

yanıt15
yanıt10
Xman:

Osmanlıda, selçuklu devletlerinde, göktürk, uygur devletlerinde, hun devletinde erkeklerin seçme seçilme hakkı vardı da kadınların mı yoktu. Ahmak ahmak konuşmayın..

yanıt10
yanıt11
susun:

osmanlıda kadın dışarı bile çıkamıyormuş. . . tarihin arka odasını izleyin. . .

yanıt12
yanıt4
Meçhul Asker:

Osmanlida nüfus sayiminda bile kadinlar ineklerden atlardan koyun keçi ve tavuklardan sonra sayilirdi inanmayan açsin okusun..

yanıt6
yanıt3
Meçhul Asker:

Dinini satan ülkesini milletini haydi haydi satar..

62
7
yanıtYanıtla
Tüm 106 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title