Haberler

Dehşeti yaşayan kadın: "Halen korkuyorum"

Güncelleme:

Kayseri'de, boşanmak üzere olduğu eşi tarafından boğazı sıkılarak kesilerek öldürülmek isten Ayşegül Taşkıran, kendisine dehşeti yaşatan eşinin aldığı 16 yıl 9 ay hapis cezasının ardından mutluluk yaşadı.

Kayseri'de, boşanmak üzere olduğu eşi tarafından boğazı sıkılarak kesilerek öldürülmek isten Ayşegül Taşkıran, kendisine dehşeti yaşatan eşinin aldığı 16 yıl 9 ay hapis cezasının ardından mutluluk yaşadı. Olayın şokunu atlatamadığını kaydeden Taşkıran, "Halen korkuyorum" dedi.

Kayseri Adalet Sarayı'nda görülen duruşmanın ardından konuşan Ayşegül Taşkıran, kendini öldürmeye teşebbüs eden eşinin daha fazla ceza almasını istediğini söyledi. Taşkıran, "Cezanın daha fazla olmasını isterdim ama yine de tutuklu yargılandığı için bir nebzede olsun rahatım. 16 yıl 9 ay hapis cezası verdiler. Bu süre içerisinde bende çocuklarımla yeni bir hayat kurmaya çalışacağım. Olayın şoku halen üzerimizde. Halen korkuyorum, halen tedirgin oluyorum" dedi.

Taşkıran'ın avukatı Özge Küçükyazı ise, "Mahkemenin verdiği karara seviniyoruz. Çünkü halen tutuklu. Müvekkilimde kendine yeni bir hayat kurabilecek. Kasten eşe karşı öldürmeye teşebbüs suçundan 16 yıl ceza aldı ama mahkeme tasarlayarak olmadığını düşünüyor. Bizim bu konuda itirazlarımız olacak. Şuan kesin bir karar söz konusu değil. Dosya istinafa gidecek, Yargıtay'a gidecek. Hukuki sürecin takipçisi olacağız. Biz müvekkil aleyhine bozulmamasını istiyoruz. Çünkü kendisi 'Ne zaman öleceğim' korkusu ile yaşıyor. Biz en azından müvekkilin bu korkuyu üzerinden atmasını istiyoruz. Duruşma sırasında sanıkta hiçbir pişmanlık göstergesinde bulunmadı. 'Bunu kazayla yaptım' dedi. Halbuki biber gazı sıkıyor, boğazını iki defa kesiyor, o yetmiyor, elinden bıçağı düşürünce eşarpla boğmaya çalışıyor. Böyle bir eylem var. Mahkemenin kararını yine de olumlu buluyoruz" ifadelerini kullandı. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Taşkıran Kayseri Haberler

Bakmadan Geçme

Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title