Haberler

DC Fandom nedir? DC Fandom 2020 ne zaman? Batman Gotham Knights, Suicide Squad geliyor

Güncelleme:

Her yıl düzenlenen DC Fandom etkinliği, bu yıl da yüzlerce yeni haber vermek için geliyor! Programa sayılı saatler kala yeni bir fragman daha paylaşıldı. DC Fandom etkinlik takvimi ve ayrıntılar haberimizin detaylarında.

DC Fandome etkinliği ile yeni çizgi romanlar, filmler ve oyunlar hakkında detaylı bilgi sahibi olacağız. DC Fandome etkinliği için yeni bir fragman yayınlandı. Pek çok oyuncu ve bahsedilecek konu fragmanda da yer aldı. Sürpriz gelişmeler için takipte kalın!

DC FANDOM NEDİR?

DC ve Warner Bros. tarafından çıkarılacak yeni oyunlar, çizgi romanlar ve filmler her yıl bu etkinlik ile tanıtılır.

DC FANDOME 2020 ETKİNLİĞİ NE ZAMAN?

Etkinlik 22 Ağustos tarihinde gerçekleşecek.

DC Fandom nedir? DC Fandom 2020 ne zaman? Batman Gotham Knights, Suicide Squad geliyor

DC FANDOME ETKİNLİĞİNDE NELER GÖRECEĞİZ? DC FANDOME TAKVİMİ

Rocksteady'nin Suicide Squad oyunu, Wonder Woman 1984 filmi ve Zack Synder'ın Justice League versiyonu gibi pek çok içerik hakkında bilgi sahibi olabileceğiz.

Batman Arkham City'nin yaratıcısı Rocksteady, geçtiğimiz günlerde Suicide Squad oyununu duyurmuştu. Etkinlikte öne çıkması beklenen yapım hakkında pek çok detay öğreneceğiz. Oyun ile ilgili bilinen bilgilerden biri de "Suicide Squad: Kill the Justice League" adıyla gelecek olması. 20 dakikalık gösterimi Türkiye saati ile 03.00 23 Ağustos'tan itibaren başlayacak.

Ek olarak, WB Games Montreal tarafından geliştirilen bir oyunun daha tanıtımının yapılması bekleniyor. 22 Ağustos 20.30'da konu ile ilgili daha detaylı bilgilere ulaşacağız.

Aşağıda Türkiye saati ile öne çıkan yapımların saati verilmiştir. DC FanDome'un takviminden programda yer alacak diğer başlıkları da inceleyebilirsiniz.

DC Fandom nedir? DC Fandom 2020 ne zaman? Batman Gotham Knights, Suicide Squad geliyor

DC FANDOME 2020 ETKİNLİĞİ KATILACAK OYUNCULAR

Dwayne Johnson, James Gunn, Idris Elba, Chris Pine, Gal Gadot, Idris Elba, Margot Robbie, Robert Pattinson, Ezra Miller ve Zack Snyder katılacak isimler arasında. Ayrıca, buradan etkinliği katılacak diğer isimleri de görebilirsiniz.

DC FanDome etkinlik takvimine ulaşabilirsiniz. Ülkeyi seçerek, Türkiye saati ile yayınları takip edebilirsiniz.

DC Fandom nedir? DC Fandom 2020 ne zaman? Batman Gotham Knights, Suicide Squad geliyor

BATMAN GOTHAM KNIGHTS GELİYOR!

İlk olarak 2009 yılında hayatımıza giren Batman : Arkham serisi süper kahraman oyunları arasında en iyilerden.

2009 yılında Batman : Arkham Asylum, 2011'de Batman : Arkham City, 2013 yılında Batman : Arkham Origins ve en son 2015 yılında Batman : Arkham Knight'ı piyasaya süren Warner Bros.,yeni Arkham olan Batman Gotham Knights ile karşımıza çıkacak.

22 Ağustos 2020 tarihinde Türkiye saati ile 20:30'da başlayacak olan DC FanDome etkinliğinde, pek çok detay göreceğiz. Batman Gotham Knights'da bunlardan biri olarak karşımıza çıkıyor.

Batman Gotham Knights yüksek ihtimalle yeni nesil konsollar ve PC için gelecek.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Türkiye Batman Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title