Haberler

DBP'li Erciş Belediye Eş Başkanı Diba Keskin Tutuklandı

Güncelleme:

Van'ın Erciş Belediye Eş Başkanı Diba Keskin ile HDP İlçe Eş Başkanı Seval Çadırcı çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

Van'da Ankara'daki terör saldırısına tepki amacıyla yapılan basın açıklamasında 'sözde öz yönetim' ilan edilmesinin ardından başlatılan soruşturma kapsamında Erciş Belediye Eş Başkanı Diba Keskin ile HDP İlçe Eş Başkanı Seval Çadırcı çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

AKŞAM SAATLERİNDE ADLİYEYE GÖNDERİLDİLER

Önceki gün Erciş'te, Ankara'daki terör saldırısına tepki amacıyla yapılan basın açıklamasında 'sözde öz yönetim' ilan edilmesinin ardından Erciş Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan soruşturma kapsamında polis tarafından gözaltına alınan Erciş Belediye Eş Başkanı Diba Keskin, HDP İlçe Eş Başkanı Seval Çadırcı Seval Çadırcı ile belediye meclisi üyesi Güler Avcı, emniyetteki işlemlerinin ardından dün akşam saatlerinde adliyeye çıkarıldı.

GECE TUTUKLANDILAR

Keskin, Çadırcı ve Avcı, cumhuriyet savcısı tarafından sorgulanmaları sonrası tutuklanma talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Mahkeme gece geç saatlerde, şüphelilerden Keskin ile Çadırcı'yı "devletin birliğini ve ülke bütünlüğünü bozmak" suçundan tutukladı. Diğer şüpheli Avcı ise, adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Diba Keskin Erciş Sıkıcı Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (26)

YOK:

HEY ALLAHHIM ŞU KADININ SURATINA BAK YUZUNDE HİÇ NUR YOK

27
7
yanıtYanıtla
Mehmet karaMobil-IOS:

Kanı bozuklar bunları tutuklamak yetmez vatana ihanet ten yargılansınlar

23
8
yanıtYanıtla
Gerçek müslüman:

Sen ilk önce ailende öz yönetimi sağlada sonra ercişe özyönetim getir. Sen kocandan habersiz tuvalete gidebilir misin. Kocandan habersiz erkeklerle konuşabilir misin. Kocandan hbersiz erkeklerle konuşabilir misin. Git evinde otur yemek yap çocuk yap be kadın. Kadından başkan mı olur. Elinin hamuruyla erkek işine karışma. Senin resmin bunu söylüyor. Müslüman mısın düzenbaz mısın artist misin belli değil.

26
4
yanıtYanıtla
turk:

cok guzel cezaevınde oz yonetımını ilan etsın t. c. yı ve kurumlarını tanımıs olur

27
3
yanıtYanıtla
Kürt kökenli Türk''üm!:

Bir Kürt olara söylemeliyimki HDP bir Kürt partisi değil PKK partisidir. Ve gerçek bir Kürt asla yaşadığı millete ve devlete ihanet etmez. Dış mihrakların oyunlarına gelip birbirimizi ötekileştirmemeliyiz. Bu ülkede savaş yok, terör var ve o teröre yardakçılık yapanlar var. o yüzden barış mitingi değil, teröre lanet yürüyüşü yapın yapacaksanız. Barış mitingi savaş olan bir ülkede yapışır, biz Türk Kürt gayet mutlu mesut yaşıyoruz zaten. .

24
6
yanıtYanıtla
gazi:

siz kürtler bunları siz seçtiniz siz göçsenizde size ekmek veren bu türk milleti salaktır siz seçtiyseniz bunun arkasında durun durunda bizde bilelim kimin ne olduğunu bu milleti salak yerine koymayın

24
3
yanıtYanıtla
CEMİL:

ALLAH KAHRETSIN BU PKKLI KOPEKLERİİ

26
1
yanıtYanıtla
PİYASACI:

LA BU İLKOKULU BİLE BİTİRMEMİŞTİR BUNU ORAYA BAŞKAN YAPAN IN TAA . . . . . . . . . . . . .

19
8
yanıtYanıtla
OYLE:

Meymenetsiz senden gelecek hayrin taaa icine

25
2
yanıtYanıtla
YIL......:

YAHUDİ VE ERMENİ OYUNU BÖL PARÇALA YUT ZİHNIYETLİ HAİNLERE OY VERENLER İKİ CİHANDA DA BÜYÜK VEBAL İÇİNDEDİR. IRKÇI . HAİNLER . . BİR YANDAN DA TOPRAKLARIMIZA ERMENİ VE YAHUDİLERİ YERLEŞTİRMEK İÇİN HAYAL KURUYORLAR. . . . . İSRAİL YAHUDİ LERİNİN FİLİSTİNLİLERE YAPTIĞI GİBİ, . . . . MÜSLÜMAN MİLLET OLARAK UYANIK OLMALI VE GÜVENLİK GÜÇLERİMİZ VE DEVLETİMİZLE BİRLİK BERABERLİK İÇİNDE OLMALIYIZ. . . . UNUTMAYALIM Kİ SÜRÜDEN AYRILANI KURT KAPAR DEMİŞLER

24
2
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title