Haberler

Dayanışmanın en güzel örneğini gösterdiler…

Hatay Sevgi ve Şefkate Muhtaç Çocukları Koruma Derneği tarafından üyeler ile birlikte kaynaşmayı sağlamak amacıyla Brunch düzenlendi.


AVM içinde bulunan Otantik Cafe Restaurant'ta düzenlenen kahvaltıya Hatay Vali Yardımcısı Mahmut Hersanlıoğlu'nun Eşi Sibel Hersanlıoğlu, Antakya Kaymakamı Eflatun Can Tortop'un Eşi Reyhan Tortop, Hatay Sevgi ve Şefkate Muhtaç Çocukları Koruma Derneği Serpil Öğüt, Zorkun Medya Sahibi Hüseyin Zorkun, dernek üyeleri ve misafirler katıldı.

Hatay Sevgi ve Şefkate Muhtaç Çocukları Koruma Derneği Serpil Öğüt, dayanışma amacıyla düzenledikleri kahvaltı etkinliğine katılan ve destek veren tüm üyelere ve misafirlere teşekkür ederek, "10 yaşında olan derneğimiz her yıl hiç aksatmadan 1200 başarılı ve ihtiyaç sahibi çocuğumuza eğitim desteğinde bulunuyor. Bu kahvaltılı toplantımızdan elde edilen gelir ile burs verdiğimiz öğrencilerimize destek sağlayacağız" dedi.

Üyeler arası dayanışma ve kaynaşmayı hedefleyen kahvaltı etkinliğinde bir araya gelen dernek üyeleri ve misafirler, sohbet etme ve çalışmalar hakkında fikir alış verişinde bulunma imkanı buldular.

Dernek Başkanı Serpil Öğüt, etkinlik sonunda, Özel Beyaz Melek Bakım Merkezi Sahibi Tuncay Ergin'e, derneğe olan katkılarından dolayı teşekkür ederek, plaket verdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Can Tortop Antakya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title