Haberler

Dayak Yiyen Ersin Korkut Değil, "Mülteci Adayı" Çıktı

Güncelleme:

Ersin Korkut'un havalimanında dayak yediği iddiasıyla yayınlanan görüntülerdeki kişinin uzun yıllar Rusya'da yaşayan 56 yaşındaki Selahattin Büyüküsta olduğu öğrenildi.

Ünlü tiyatro oyuncusu Ersin Korkut'un havaalanında saldırıya uğrayıp dayak yediğine dair internette dolaşan, cep telefonuyla çekilmiş kısa video görüntüsünün arkasından çok ilginç bir gerçek çıktı. Görüntüde bir şahsın saldırısında dayak yerken görülen kişinin, Ersin Korkut değil, uzun yıllar Rusya'da yaşayan 56 yaşındaki Selahattin Büyüküsta olduğu öğrenildi.

RUSYA'DAN POLİTİK SIĞINMA İSTEDİ

TürkRus'un haberine göre, TC vatandaşı Selahattin Büyükusta, "Kürt kökenli olduğu için Türkiye'de baskı gördüğünü, Rusya'dan politik sığınma istediğini" söyleyerek polise başvurmuştu. Ayrıca bu talebinin kabul edilmesi için Başkan Putin'e de mektup yazdığını açıklamıştı.

ANCAK RUSYA SINIRDIŞI ETTİ

Ancak yine medyaya yansıyan habere göre, Büyükusta'nın siyasi iltica talebi Rusya tarafından reddedildi. Daha sonra Büyükusta'nın Rusya'da illegal olarak kalıp göçmen yasalarını ihlal ettiği saptanarak sınır dışı edildiği öğrenildi.

İşte sosyal sitelerde "dayak videosu" dolaşan Selahattin Büyükusta'nın, Kazan-İstanbul seferini yapan THY Uçağından çıktıktan sonra, aynı uçakta bulunan ve kendisini Tataristan'dan tanıyan bir Türk vatandaşı tarafından tepki gösterilerek dövüldüğü bildirildi.

BKM VE KORKUT'UN AİLESİ DAYAK HABERİNİ YALANLADI

Beşiktaş Kültür Merkezi, ünlü oyuncu Ersin Korkut ile ilgili 'dayak yedi' iddialarıyla ilgili açıklama yaptı ve olayı yalanladı. Açıklamada, 'Ersin Korkut ile ilgili sosyal medyada yer alan talihsiz haberlerin aslı yoktur' denildi.

Ersin Korkut'un ailesi de, görüntülerdeki kişinin Ersin Korkut olmadığı söyledi.


Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ersin Korkut Rusya Magazin Haberler

500

Yorumlar (52)

esref:

DAyak bosa gitmemis bu adamda neticede vatan hainiymis. Hic bir sey tesaduf degildir )))

27
8
yanıtYanıtla
.:

tipik mezopotam eşeği

21
14
yanıtYanıtla
cihan teksas:

ulan bırakaın bu işleri resmen ersini marizlediler işte saklamaya calısmanın anlamı ne yalanmı ersinin yedi sülalesi kendide dahil pkk lı değilmi iyi olmus kırsınlar kafasını darısı yılmaz erdoğanın basına

15
18
yanıtYanıtla
MÜSLÜMAN:

İŞTE SENİN GİBİ IRKCI VE FAŞİST İNSANLAR YÜZÜNDEN İNSANLAR BİRBİRİNE GİRİYO. SİZE GÖRE HAKSIZLIĞIN KARŞISINDAKİ HERKES PKK''LI.

yanıt11
yanıt12
cahillik diz boyu:

onlar bu ülkenin sevilen insanları sen kimsin

yanıt4
yanıt4
dogulu:

tuh ya bizde sevinmistik sopayi yiyen hayin nankor ersin diye

20
8
yanıtYanıtla
REKLAM:

ERSİN KORKUTUN NE ÖZELLİĞİ VAR ALLAHAŞKINA NE YAPMIŞ MİLLETE DEVLETE YARARLI BİR ŞEYMİ YAPMIŞ. . . . . BÖLÜCÜLÜKTEN BAŞKA BİR ŞEY YAPTIĞINI GÖRMEDİK. . . NEDEN BU KADAR REKLAMI YAPILIYOR. . .

9
16
yanıtYanıtla
Kral:

Ülkücüklerin sıradan salaklıkları alıştık artık.

14
10
yanıtYanıtla
Ejder:

Sen nedemek istiyorsun ülkücü salaklıgı falan

yanıt1
yanıt1
SEZER:

Yine Hdpli ermeniler kandırmış sizleri :) Bu Hdpli faşistler nederse yalan cıkar unutmayın.

11
13
yanıtYanıtla
Tüm 52 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title