Haberler

Kızının erkeklere satıldığını öğrenen anne, hesap sormaya gitti! Darbedilen kadın saçlarını yoldan topladı

Güncelleme:

Adana'da bir anne, 14 yaşındaki kayıp kızını erkeklere sattığı iddia edilen şahısların evine gitti. Ancak burada engelli kadın, evdeki anne ve iki kızı tarafından darbedildi. Dayak yiyen anne, koparılan saçlarını yoldan topladı.

Seyhan ilçesine bağlı Hurmalı Mahallesi'nde meydana gelen olayda iddiaya göre, bir hafta önce Y.Y. (14) adlı kız çocuğu kayboldu. Anne Derya Durukan (35) kızını aramaya başladı.

KIZININ ERKEKLERE SATILDIĞINI ÖĞRENDİ

Kız çocuğunun en son Y.K. (16) ve E.K. (17) isimli kız kardeşler ile görüldüğünü ve bu kişiler tarafından Şakirpaşa Mahallesi'nde bir erkeğe satıldığı öne sürüldü. Bunu öğrenen anne kızını bulmak için kız kardeşlerinin evine gitti. Eve giden Derya Durukan, kapıya çıkan kız kardeşlere ve anneye kızının nerede olduğunu sordu. Kız çocukları Y.Y.'nin nerede olduğunu bilmediklerini söyledi. Bunun üzerine engelli genç kadın kızının iki kız tarafından Şakirpaşa'da bir erkeğe satıldığı bilgisi olduğunu bunun doğru olup olmadığını sordu.

Darp edilen kadın saçlarını yoldan topladı

SAÇLARINI YOLDULAR

Engelli kadın bu soruyu sorunca kız çocuklarıyla arasında tartışma çıktı. Tartışmaya iki kız çocuğunun annesi Dilek D. de (43) katılınca kavga çıktı. İki kız çocuğu ve anne, engelli kadını darp etti. Kız çocukları kadının saçını yolup yere fırlattı. Araya engelli kadının kocasının girmesiyle kavga sonlandırıldı. Bu arada engelli kadın polise arayarak darp edildiğini söyleyip şikayetçi oldu.

Darp edilen kadın saçlarını yoldan topladı

"KAŞINDI, BİZ DE YAPTIK"

Bu arada, genç kadın yolunan saçlarını polis gelince evin önüne gelip topladı. Genç kadın anne ve kızdan şikayetçi olduğunu, kızını aradığını üstüne bir de darbedildiğini söyledi. Bu şikayet üzerine polis anne ve iki kız çocuğunu polis merkezine götürdü. Kız çocukları basın mensuplarının "Neden kadının saçını yoldunuz?" sorusu üzerine "Hak etti, kaşındı yaptık." diye cevap verdi.

Kızının erkeklere satıldığı öğrenen anne, hesap sormaya gitti! Darbedilen kadın saçlarını yoldan topladı

Olayı görüntüleyen basın mensupları da anneanne ve dede tarafından saldırıya uğradı. Polis merkezine götürülen anne ve iki kız çocuğu ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Kızının erkeklere satıldığı öğrenen anne, hesap sormaya gitti! Darbedilen kadının saçlarını yoldan topladılar

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Haberler

Bakmadan Geçme

23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500

Yorumlar (111)

İzmitli:

İstanbul sözleşmesi nin zehirli meyveleri

42
39
yanıtYanıtla
Mete:

Mal

yanıt11
yanıt11
ADANA:

ADANADA SIRADAN BİRGÜN İŞ MAKİNESİYLE İL SINIRINDAN KESİP AKDENİZE GÖNDERECEKSİN BUNLARI.

52
8
yanıtYanıtla
ADANALI:

Senin memleketinde hiç olay olmuyor mu hacı?

yanıt3
yanıt6
ADANALI:

Seni ve ailenide suçlularla dengesizlerle beraber göndermek lazım kazım

yanıt0
yanıt0
muşli:

işte laiklik modernlik z gençlik derken gelinen sonuç lanetlikler

24
34
yanıtYanıtla
turşucu:

Nasılbir cahilsin kardeşim. böyle olayların sebebi laiklik değil seninki gibi cahillik.

yanıt16
yanıt10
DELİDİR NE YAZSA YERİDİR:

Hakikaten cahillik kötü birşey yaaa . Bak MUŞLİ okumuşta olabilirsin , okumuşun cahili daha kötü mankurtluk sana yakışmış . Yahu bu olayın laiklikle ne alakası var Allah aşkına ? El insaf be arkadaş . Böylelerine YOBAZ dedinmi de kızarlar. . . Tövbe yarabbiii

yanıt11
yanıt7
Yorumcu:

Kapalı bayan olsaydı bu şekikde konuşmazdın

yanıt11
yanıt6
VATANDAŞ:

Muşu bilmesek :BİRKAÇ KİŞİ BİRLEŞİP EV TUTUP DIŞARIDAN KADIN GETİREN SİZ DEĞİLMİSİNİZ. . . . Bağ evlerini şey evi yapan. . . . . .

yanıt9
yanıt3
Tüm 111 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title