Haberler

Gördüğü şiddeti gururuna yediremeyip balkondan aşağıya atlayan genç kadının saldırgan kocası yakalandı

Güncelleme:

Adana'da eşi tarafından darbedimesini gururuna yediremeyen genç kadın, evlerinin balkonundan atlamıştı. Saldırgan koca olay yerinden kaçarken, genç kadının beli ve ayakları kırılmıştı. Valiliğin korumaya aldığı kadının kocası saklandığı evde kıskıvrak yakalandı.

16 Şubat günü Yüreğir ilçesi 19 Mayıs Mahallesi'nde meydana gelen olayda, uyuşturucu bağımlısı olduğu öne sürülen eşi Şahin B.'nin (22) darbettiği Fatma B.'nin (21) çığlık seslerini duyan komşuları, polise haber verdi. İhbar üzerine adrese polis ekipleri sevk edildi. Bu sırada Şahin B., olay yerinden kaçarak izini kaybettirirken, eşi Fatma B., mahalledeki vatandaşların bakışları arasında yaşadıkları binanın 2. katındaki balkondan aşağı atladı.

KALABALIK TEPKİ VERDİ

Fatma B.'nin düşme anı, çevredeki bir evin güvenlik kamerasına yansıdı. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde, olay sırasında çevredeki kalabalığın tepki verdiği, çocukların kaçıştığı görüldü. Bölgeye sevk edilen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesini yaptığı Fatma B., ambulansla Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Fatma B.'nin iki ayağı ve belinin kırıldığı saptandı.

Gördüğü şiddeti gururuna yediremeyip balkonda aşağıya atlayan genç kadının saldırgan kocası yakalandı

KORUMAYA ALINDI

Adana Valiliği, Fatma B.'in evlerinin balkonundan atlayarak yaralanması olayına ilişkin açıklama yaptı. Açıklamada, "Şiddet mağduru 21 yaşındaki Fatma B, 22 yaşındaki resmi nikahlı eşi Şahin B. tarafından darp ve hakaret edilmesini gururuna yediremeyip, o anki psikolojisiyle 2'nci kattan aşağıya kendisinin atladığını, eşinin o anda evde olmadığını beyan ederek şikayetçi olmuştur. Konuya ilişkin, Yüreğir ilçesi Aile İçi ve Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Büro Amirliği'nce şüpheli şahsa 1 ay süre ile önleyici tedbir, şiddet mağduru kadına koruyucu tedbir kararı uygulanmıştır". denildi.

Gördüğü şiddeti gururuna yediremeyip balkonda aşağıya atlayan genç kadının saldırgan kocası yakalandı

SUÇLAMALARI KABUL ETMEDİ

Olayın ardından polis, Şahin B.'nin yakalanması için çalışma başlattı. Şahin B.'nin merkez Yüreğir ilçesinde bir evde saklandığı adres tespit edildi. Polis ekiplerinin yaptığı baskınla gözaltına alınan Şahin B.'nin, emniyetteki ifadesinde suçlamaları kabul etmediği öğrenildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Şahin B., önceki gün çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Fatma B.'nin ise hastanedeki tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

Gördüğü şiddeti gururuna yediremeyip balkonda aşağıya atlayan genç kadının saldırgan kocası yakalandı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Adana Yüregir Haberler

500

Yorumlar (2)

ADALET:

Bu tipleri iceriye atip beslemeyin esrar erin bonzai bilmem ne kullanan hirsizlik yapan gasp cinayet vs yasa disi islerle ugrasan adamlarin ne vatana ne millete nede insanliga bir faydasi olmaz dogrudan asin soylari kurusunki ortaya temiz ve ahlakli bir toplum ciksin verilen ceza caydirici degildir bu türler icin bu cezalar bir nevi ödüldür en tamiz ve kesin cözüm idamdir ip sart degil modern metotlarlada bu is halledilebilir Yetkililerin dikkatine önemle Arzi rica olunur Millet olarakHemfikiriz

1
0
yanıtYanıtla
Yahya:

Bunlar daha çocukmuş.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title