Haberler

Dansçı Kızlar Yürek Hoplattı

Festivale Bulgaristan'tan katılan bir erkek, Kakava ateşinin korları üzerinde yürüdü. Sahneye çıkan Türk asıllı Bulgar şarkıcı Esil Duran ile dans ekibi ise kıyafetleri ile yürek hoplattı.Kırklareli İstasyon Mahallesi'ndeki festival alanındaki festival, renkli görüntülerle başladı. 1.5 ton odunun üst üste konulmasının ardından Kırklareli Belediye Başkanı CHP'li Cavit çağlayan ve CHP Kırklareli Milletvekili Tansel Barış birlikte kakava ateşini yaktı. Festivale Bulgaristan'dan katılan 'Malko Tırnavo' ateş dans gurubu üyesi bir kişi elinde aldığı 'Meryem Ana ve İsa' portresi ile kor haline gelen kakava ateşinin üzerinden çıplak ayakla yürüdü. Gecede ev sahipliği yapan Kırklareli Belediye Başkanı Cavit çağlayan, festivale katılan konuk Bulgar Belediye Başkanlarına birer Karagöz Heykeli hediye etti.

'SAHNEDE ATEŞLİ OLMAMIZ LAZIM'

Festivalde Bulgaristan'da yaşayan Türk asıllı şarkıcı Esil Duran ve dans grubu sahne aldı. Giydiği transparan kıyafeti ile sahneye çıkan Esil Duran, İngilizce, Türkçe ve Bulgarca şarkılar söyledi. Konuk şarkıcıya Bulgaristan Magiya Bale Dans gösteri gurubu da eşlik etti. Dört kızdan oluşan ekip kıyafetleri ile yürek hoplattı. Sanatçıların sahnede ateşli olmaları gerektiğini söyleyen Esil Duran, "çok daha ateşli de olabilirdim. Şu anda üzerimde gördüğünüz elbise en mütevazılarından birisi. Biz sanatçılar olarak daha fazla ateşli olmamız lazım. Ben üzerimde daha çok deri elbiseleri severim. Benim imajım biraz seksi çünkü biz birer sanatçıyız. Sahnede ateşli olmak zorundayız" dedi.Konserin ardından Kırklareli Belediye Başkanı Cavit çağlayan, Esil Duran ve dans grubuna plaket ve hediyeler verdi.

Ali ümit üLKER/KIRKLARELİ, (DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Kültür Sanat

Haberler

Bakmadan Geçme

Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title