Haberler

    Danissimo'dan 2 Yeni Lezzet

    Tatlıya bakış açısında devrim yaratan Danissimo, yepyeni “Limon Cheesecake” ve “Çikolatalı Gofret Topları” seçenekleri ve yenilenen ambalajıyla enfes lezzetler sunmaya devam ediyor.

    Tatlıya bakış açısında devrim yaratan Danissimo, yepyeni "Limon Cheesecake" ve "Çikolatalı Gofret Topları" seçenekleri ve yenilenen ambalajıyla enfes lezzetler sunmaya devam ediyor. Yeni nesil tatlı Danissimo, "Yoğurttan tatlı olur mu?" diyenleri yeni lezzetlerini denemeye davet ediyor.

    Danone Türkiye Sütlü Ürünler'in geçtiğimiz yıl "yeni nesil" tatlı konumlandırmasıyla pazara iddialı bir giriş yapan ürünü "Danissimo", iddiasını ürün gamına kattığı yeni lezzetleriyle devam ettiriyor. Danissimo'nun iki yeni lezzeti cheesecake tutkunlarını kalbinden vuracak "Limon Cheesecake" ve çikolatayı çıtır çıtır sevenlere "Çikolatalı Gofret Topları", yenilenen ambalajıyla tüketicilerle buluşuyor.

    Sütlü ürünlerde ilklerin markası Danone'nin ipeksi kıvamıyla enfes lezzetler sunan tatlısı Danissimo, "Yoğurttan tatlı olur mu?" diyenleri yeni tatlarını denemeye davet ediyor.

    Yepyeni bir tatlı deneyimi sunan Danissimo, çikolata olmazsa olmaz diyenlere "Çikolata Parçalı", ilk kaşıkta sizi kendine bağlayacak "Fındık ve Kurabiye", dört mevsim yaz lezzetlerinden vazgeçemeyenler için "Kırmızı Meyveler", yoğun lezzetlerden hoşlananlara "Karamel ve İncir", ferah meyve tadından vazgeçemeyenlere "Elma ve Kivi" çeşitleriyle de, tatlı severlerin gönlünü fethetmeye devam ediyor.

    Kaynak: Pembenar / Kadın

    Türkiye Danone Kadın Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title