Haberler

Dağyeniköy Sakinleri Su Taşkınlarından Kurtulacak

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü tarafından Turgutlu’nun Dağyeniköy Mahallesi’ne inşa edilecek menfez ile su taşkınlarının önüne geçilecek.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü tarafından Turgutlu'nun Dağyeniköy Mahallesi'ne inşa edilecek menfez ile su taşkınlarının önüne geçilecek.

MASKİ Genel Müdürlüğü Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, Turgutlu'nun Dağyeniköy Mahallesi'nde 30 metre menfez inşa ediyor. Mahalle Muhtarı Ali Aksoy'dan gelen talep sonrası çalışmalarına başlayan MASKİ ekipleri, mahalle sakini Hilmi Tanrıkulu'nun da evini koruma altına alacak menfez işini hayata geçirdi. Mahalle sakinlerinden Hilmi Tanrıkulu, kendi imkanları ile taşkın sıkıntısını ortadan kaldırmak istediklerini ancak güçlerinin yetmediğini ifade etti. Tanrıkulu, "MASKİ Genel Müdürlüğü sağolsun mahallemize menfez inşa ediyor. Proje 20 metreydi ancak derenin aktığı yolda benim evim var. Ekipler, çalışmanın uzatılmasına karar verdi. Yapılan hizmetlerden dolayı MASKİ'ye teşekkür ediyorum" dedi.

Dağyeniköy Mahalle Muhtarı Ali Aksoy, mahallelerine yapılan hizmetler için Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkür etti. Muhtar Aksoy, "Cengiz Başkanıma öncelikle çok teşekkür ediyorum. Hizmetler hiçbir zaman kesilmedi. Bir tane ev için yapılan şu hizmete çok teşekkür ediyorum. Kısa süre içerinde altyapımızda yenilenmeye başlayacak. Yapılan çalışmalar için diyecek bir şey yok" diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Ali Aksoy Turgutlu Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title