Haberler

    Cüneyt Arkın: Türk insanı, dünyada en güzel bakan insan

    Cüneyt Arkın, müzikale ilişkin AA muhabirine yaptığı açıklamada, Müjdat Gezen ile çok güzel bir dostluğu olduğunu söyleyerek, "Müjdat'ın karakteri, kişiliği ekibe yansımış.

    Cüneyt Arkın, müzikale ilişkin AA muhabirine yaptığı açıklamada, Müjdat Gezen ile çok güzel bir dostluğu olduğunu söyleyerek, "Müjdat'ın karakteri, kişiliği ekibe yansımış. Güleç, neşeli, saygılı ve işe düşkün." diye konuştu.

    Usta sanatçı, müzikalde rol almanın kendisi için yeni bir deneyim olduğunu ifade ederek, şunları söyledi:

    "Benim için yeni bir şeydi tabii. Sinemada görüntüyle çıkıyorsun halkın karşısına. Burada canlı çıkıyorsun. (Tiyatrodaki) Canlı ilişki çok güzel. Bayılıyorum ben. Gözlerinin içine bakıyorum. Nasıl güzel. Türk insanı, dünyada en güzel bakan insan. Öyle güzel bakıyor ki. İşte söyledim ya, ben çok seviniyor, mutlu oluyorum. Seyircinin, gözlerinden akıyor o minnet duygusu. Bir manada da bağlılığı, vefası ve en çok da saygısı gözlerinden kaynak gibi, nehir gibi akıyor. Adam yürüyemiyor ama (oyun sonunda) ayağa kalkıp alkışlıyor. Bu bir asalettir. Hiç yaşlılığını fark etmiyorum."

    Müjdat Gezen'in tiyatro için çok önemli biri olduğunu dile getiren Arkın, "Çok alçakgönüllü. Gençlere bir yıl eğitim veriyor, lafını etmiyor. Yaşlılar orada yatıp kalkıyor. Müjdat karınlarını doyuruyor, lafını etmiyor. Son derece alçakgönüllü ve önemli bir adam. Allah ömür versin." ifadelerini kullandı.

    Sanatçı Cüneyt Arkın, Gezen'in İstanbul eğlence hayatını geçmişten bugüne müzikalde ele aldığını anlatarak, bunun da çok önemli olduğunu vurguladı.

    Oğlu Kaan Cüreklibatur'un da oyunda rol aldığını söyleyen sanatçı, oğlunun kendisine "hayır" dediğini ancak Gezen'in teklifini kabul ettiğini kaydetti.

    Başarılı sanatçı, Anadolu Ajansı'nın (AA) önemine de işaret ettiği konuşmasında, "AA'ya uzun ömürler" temennisinde bulundu.

    "Her zaman gururla anabileceğim bir anı olacak"

    İstanbul Avrupa Yakası'ndaki eğlence hayatını müzik ve mizahla sahneye taşıyan oyunda babasıyla birlikte oynayan Kaan Cüreklibatur da babası ve Müjdat Gezen'in yanı sıra çocukluğunun kahramanlarıyla aynı sahnede olmaktan gurur duyduğunu dile getirdi.

    Cüreklibatur, Müjdat Gezen'in müzikalde rol alma teklifini, babasıyla birlikte seve seve kabul ettiklerini ve oyunda babasının gençliğini canlandırdığını aktararak, "Bu ekipte olmaktan dolayı çok mutluyum. İyi ki de kabul etmişim. Hayatımda her zaman gururla anabileceğim bir anı olacak. Çok güzel bir duygu. Sahneye her adımımı attığımda seyirciden o enerjiyi alabiliyorum. Alkışı bol bir oyun olsun." dedi.

    Eserde, Gönül Yazar, Kayhan Yıldızoğlu, Melihat Gürses, Melike Demirağ ve Yener Çevik ile Dok Sirk Kumpanyası oyuncuları, dans grubu, mehter takımı ve diğer rollerle birlikte 117 kişilik bir kadro yer alıyor.

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    Cüneyt Arkın Haberler

    Bakmadan Geçme

    Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
    500

    Yorumlar (20)

    KUZEYİN UŞAĞI:

    CÜNEYT ARKIN. . TÜRK sinemasına ismini altın harflerle yazdıran bir aktör. bir jön bir üstat sanatçıdır. zamanında. . malkoç oğlu, battal gazi, kara murat. cemil, cemil dönüyor, insanları seveceksin, kaplanlar ağlamaz, mağlup edilemeyenler, güneş ne zaman doğacak, deli şahin, deli YUSUF, yanaşma, kılıç bey, baba kartal, yıkılmayan adam, daha birçok filmleri sevilmiş gişe rekorları kırmış haftalarca hatta aylarca oynamıştır. o zamanın şartlarında zorluklarla çekilmiş harika filmlerdi. . ya şimdi. . . .

    0
    0
    yanıtYanıtla
    KUZEYİN UŞAĞI (RİZELİ):

    CÜNEYT ARKIN. . . . . . bir efsanedir. . . . . . . . . yeri asla dolmayan. . . dolmayacak bir yiğit Anadolu evladıdır. bize tarihi kültürü gösteren cengaver. KARA MURAT. . . . . . . MALKOÇOĞLU. . BATTAL GAZİ. . . . . YIKILMAYAN ADAM. . . . . . . KARTAL BEY. . . . . . . DELİ YUSUF DUR. . . . . . . . . . O DEV BİR JÖNDÜR. . . . . . . . .

    0
    0
    yanıtYanıtla
    KUZEYİN UŞAĞI (RİZELİ):

    CÜNEYT ARKIN TÜRK sinema seyircisinin gönlündeki. beyaz perdeye yakışan tek aktör. . jön. bizlere tarihi. kültürü sevdiren. . gençliğimizin kahramanı. . . seksenli yıllarda bazı filmleri geri vasıfsız olmasına rağmen ecnebi filmlerle rekabet yarış eden bir yiğit cengaver insan. CÜNEYT ARKIN. . . . bir polis cemil. . . . battal gazi. . . . malkoç oğlu. . deli şahin. . yaralı kurt. . . kara murat. . . . yıkılmayan adam, efsane. . . . . . ALLAH uzun sağlıklı ömürler versin. . SAYGILARIMLA. . . . . .

    0
    0
    yanıtYanıtla
    KUZEYİN UŞAĞI (KARADENİZ):

    CÜNEYT ARKIN. . . TÜRK sinema ve seyircinin gönlünde taht kurmuş bir dev. . bir aktör. . . jön. . filmleri sinema salonlarını şaha kaldıran. . . bize tarihi kültürü hatta polisliği sevdiren. . bir insan hazinesi. . . . BATTAL GAZİ. . . MALKOÇOĞLU. . KARA MURAT. . . KILIÇ BEY. . . DELİ YUSUF. . . DELİ ŞAHİN. . . YIKILMAYAN ADAM. . . . SAYGILAR SELAMLAR. . .

    0
    0
    yanıtYanıtla
    KUZEYİN UŞAĞI:

    CÜNEYT ARKIN TÜRK SİNEMASINDA KRALDIR. . . EFSANE JÖN. . AKTÖR. OYUNCUDUR. . YERİ ASLA DOLMAMIŞTIR. ZATEN DOLMAZ. . . VATANINI MİLLETİNİ BAYRAĞINI ASKERİNİ SEVEN BİR İNSAN HAZİNESİDİR. BATTAL GAZİ. . . MALKOÇOĞLU. . . KILIÇ BEY. . . POLİS CEMİL. . YIKILMAYAN ADAMDIR. . SAYGILAR. ALLAH SAĞLIKLI NİCE ÖMÜRLER VERSİN

    0
    0
    yanıtYanıtla
    KUZEYİN UŞAĞI (RİZE):

    CÜNEYT ARKIN. . sinema salonlarını şaha kaldıran, beyaz perdeye yakışan bir oyuncu, yer asla dolmayacak, dolmaz da zaten, bize tarihi kültürü öğreten gösteren bir cengaver. sinemada onun filmleri oynadığı zamanlarda adeta bayram olurdu, salonlarda alkış ıslık kopardı. neden. . atıyla gelen, kara murat, battal gazi. malkoç oğlu, hele birde vatandaş rıza. bu nasıl bir oyunculuktur. yaralı kurt mesela. insanları seveceksin. yıkılmayan adam. . . ALLAH uzun sağlıklı ömür versin inşallah. . saygılarımla. .

    0
    0
    yanıtYanıtla
    KUZEYİN UŞAĞI (RİZELİ):

    CÜNEYT ARKIN TÜRK SİNEMASINA ADINI ALTIN HARFLERLE YAZDIRMIŞ, AKTÖR, JÖN, DUAYEN BİR SANATÇI, İNSAN HAZİNESİDİR. YERİ ZATEN DOLMAZ. VATANINI, MİLLETİNİ, DEVLETİNİ, ASKERİNİ SEVEN MİLLİYETÇİ, VATANSEVER ATATÜRKÇÜ BİR İNSAN HAZİNESİDİR. BATTAL GAZİ, MALKOÇ OĞLU, KARA MURAT, YIKILMAYAN ADAM, KARTAL BEY, KILIÇ BEYDİR. ALLAH SAĞLIKLI ÖMÜR VERSİN SAYGILARIMLA.

    0
    0
    yanıtYanıtla
    KUZEYİN UŞAĞI:

    TÜRK sinemasına ismini altın harflerle yazdıran, TÜRK seyircisinin gönlünde taht kuran, sinema salonlarını şaha kaldıran bir dünya aktörü, jönü, insan hazinesidir. vatanını, milletini, askerini seven vatansever milliyetçi bir yürekli Anadolu evladıdır. bize tarihi, kültürü, polisi sevdiren, POLİS CEMİL, MALKOÇOĞLU, BATTAL GAZİ, KARA MURAT, KILIÇ BEY, DELİ YUSUF, VATANDAŞ RIZA, YIKILMAYAN ADAM. ALLAH uzun sağlıklı ömürler versin. . . saygılarımla. . . .

    0
    0
    yanıtYanıtla
    :

    ağzınıza yüreğinize sağlık, dostum

    yanıt0
    yanıt0
    KUZEYİN UŞAĞI (RİZE):

    CÜNEYT ARKIN. Türk sinemasına adını altın harflerle yazdıran büyük jön, aktör bir insan hazinesidir. TÜRK sinema seyircisinin gönlünde taht kuran, sinema salonlarını şaha kaldıran. vatanını, milletini, askerini seven Anadolu evladıdır. o battal gazi, Malkoçoğlu, kara murat polis cemil, vatandaş rıza, kılıç bey, deli şahin, yıkılmayan adamdır, ALLAH sağlıklı uzun ömürler versin. saygılarımla. . . . . . . .

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title