Haberler

Cumhuriyet Gazetesi İmtiyaz Sahibi İlhan Selçuk'un Gözaltına Alınması

Giresun'da Cumhuriyet Gazetesi Okurları, Gazetenin Başyazarı ve İmtiyaz Sahibi İlhan Selçuk'un Gözaltına Alınmasını Protesto Etti.

Giresun'da Cumhuriyet Gazetesi okurları, gazetenin başyazarı ve imtiyaz sahibi İlhan Selçuk'un gözaltına alınmasını protesto etti.

Giresun Belediye Meydanı'nda gerçekleştirilen basın açıklamasına aralarında Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Giresun İl Başkanı Kerim Aksu'nun da bulunduğu yaklaşık 25 kişi katıldı. Gazete okurları adına basın açıklamasını okuyan Cumhuriyet Gazetesi Okurları (CUMOK) Giresun Temsilcisi Avukat Ahmet Köksal, Cumhuriyet Gazetesi imtiyaz sahibi İlhan Selçuk'un, Ergenekon soruşturması kapsamında gözaltına alındığını hatırlattı. Köksal, İlhan Selçuk'un, sabaha karşı 04.00'te gözaltına alınmasının, insan hak ve özgürlükleri ile çelişir bir görüntü oluşturduğunu, çağdaş hukuk normları ile de örtüşmediğini ileri sürdü.

İlhan Selçuk'un gözaltına alınışını alkışlarla protesto eden Cumhuriyet Gazetesi okurları, basın açıklamasının ardından olaysız bir şekilde dağıldı.

(AÇ-MU-NÇ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title