Haberler

Cumhurbaşkanı Gül'ün Antalya Temasları

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Turizm Yatırımcılarını Düzenlediği Foruma Katıldı.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, turizm yatırımcılarını düzenlediği foruma katıldı.

Antalya'da temaslarını sürdüren Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, konakladığı Ela Quatily Otel'de turizm yatırımcılarını düzenlediği foruma katıldı. Antalya Valisi Alaaddin Yüksel, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Akdeniz Üniversitesi Rektörü Mastafa Akaydın ve çok sayıda turizm temsilcisinin katıldığı toplantı öncesinde geniş güvenlik önlemleri alındı. Otele gelen turist, turizmci ve gazetecilerin otomobilleri ve çantaları Verkaç isimli pointer cinsi bomba uzmanı köpeği tarafından tek tek arandı.

Basına kapalı gerçekleşen toplantının ilk 2 dakikası için gazetecilere görüntü verildi. Toplantı öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Otelciler Federasyonu Genel Başkanı ve Barut Otelleri'nin sahibi Ahmet Barut, dertlerini anlatma toplantısı olmayacağını söyleyerek, "Turizmciler olarak çok sıkıntılarımız var. Özellikle konaklama vergisi konusu bizleri sıkıntıya düşürüyor. Ancak biz bu toplantıda dertlerimizi anlatmaktan daha çok Cumhurbaşkanımızı yaklaşan turizm sezonu öncesinde bilgilendirmeyi amaçlıyoruz" dedi.

Toplantının ardından Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve eşi Hayrünnisa Gül, Tarihi Aspendos Tiyatrosunu gezecek.

(SÇ-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title