Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Sezen Aksu yorumuna Müjde Ar'dan tepki: Hepimizin vicdanını kanattı

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Sezen Aksu için "Hazreti Adem efendimize kimsenin dili uzanamaz. O uzanan dilleri yeri geldiğinde koparmak bizim görevimizdir" demesine Müjde Ar'dan yorum gecikmedi. Katıldığı programda konuşan Ar, "Bundan sonra sıra sanatçıların dilinin kopartılmasına mı geliyor" dedi.

Ünlü sanatçı Sezen Aksu, Şahane Bir Şey Yaşamak adlı şarkısında söylediği "Selam söyleyin o cahil Havva ile Adem'e" cümlesi nedeniyle, ülke gündemine oturdu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da dün cuma namazını kıldığı camide, isim vermeden Aksu'yu eleştirdi.

ERDOĞAN: HAVVA VALİDEMİZE KİMSENİN DİLİ UZANAMAZ

Cumhurbaşkanı Erdoğan tepki çeken şarkı sözüne yönelik, "Hakaretlerin bini bir para. Bütün bunların karşısında dimdik duracak olanlar sizlersiniz. Hazreti Adem efendimize kimsenin dili uzanamaz. O uzanan dilleri yer geldiğinde koparmak bizim görevimizdir. Havva validemize kimsenin dili uzanamaz. Onlara da had bildirmek bizim görevimizdir" dedi.

AR: HEPİMİZİN VİCDANINI KANATTI

Halk TV'de yayınlanan programa telefonla bağlanan Müjde Ar, "Annemin Adem ve Hava ile 11 şarkı sözü var, kitap haline getireceğim" yorumunu yaptı. Erdoğan'ın açıklamasına da değinen Ar, "Toplu iğne başı kadar tartışmayacak bir konuyu dil koparmaya kadar götürmek doğrusu hepimizin vicdanını kanattı. Bundan sonra sıra sanatçıların dilinin kopartılmasına mı geliyor" şeklinde konuştu.

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Sezen Aksu Müjde Ar Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (97)

HALİS ER:

Haddini bil müjde

622
204
yanıtYanıtla
Friday Kcv:

Kopartır gerekirse âleme rezillik olsun diye yaşasın Türkiye Cumhuriyeti devleti ve cumhurbaşkanlığı

581
237
yanıtYanıtla
YazıYORUM:

Bir Ülkenin bir toplumun vaz geçilmez değerleri vardır. Muhalefet yapılır ama, orta da bir ahlaki zaaf ve hakaret varsa bunu sahip çıkılarak onu savunmanın bir anlamı olamaz. İşte bunun içindir ki, şimdiye kadar muhalif partiler hep ahlaki yapı da gelişen olaylara destek olmuşlardır. Yani muhalifler, daima iktidara ve Cumhurbaşkanı'mıza hakaret edenlerin arkasında durarak adeta onları şımartmışlardır. Şimdi anladınız mı muhalefetin iktidar olamamasının nedenlerini.

589
132
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Başlatmayın lan sizin sanatınıza terbiyesizler ne yapsaydı destekmi verseydi alkışmı tutsaydı din düşmanları sizi

490
124
yanıtYanıtla
İlknur Bağli:

Ulan sanatci bozuntulari. Yani biz sanatciyiz diyerek her turlu hareketi sinirsizca yaparak hatta islama peygamberlere kutsal degerlere hakaret etmeyi dahi kendinize ozgurluk adi altinda yapilan bir davranis olarak mi nitelendiriyorsunuz. Siz ve sizin arkanizdan gidenlerin hangi cukardan ciktigini ve hangi cukura dusecegini biliyoruz...

509
84
yanıtYanıtla
Sevda Gül :

ARSIZIN agzi açilmis. „sanati“ kamera önündeki yatak oyunlarindan baska ne hüneri var?????

444
98
yanıtYanıtla
Davut Uysal :

Putperest ayyaslardan başka ne beklenir ki. Onlar yeryüzüne İslam'a hakaret için gelmiş. Bu zebani zihniyet

402
92
yanıtYanıtla
Medium GAME:

Hocam zebanilerde bir melek

yanıt55
yanıt9
Haydar:

Bu ülkede dini konular niye böyle siyaset malzemesi yapılıyor.Cezası varsa kanun verir zaten.İnsanlar niçin tehdit ediliyor linç kampanyası başlatılıyor.Burası laik demokratik hukuk devleti değilmi.Aynı hassasiyet cumhuriyet değerleri ve kurucu liderimiz için gösterilmiyor.Yoksa adı konulmamış şeriat uygulaması varda haberimizmi yok.

151
338
yanıtYanıtla
Elif:

Cumhuriyet liderlerine verilecek değer Peygamber efendilerimize gosterilmese de olur yani .. Bir ülkede şeriat uygulaması yok diye Peygamberlere hakaret mübah mı oluyor!

yanıt134
yanıt25
Tüm 97 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title