Haberler

Cuma günü sokağa çıkması serbest olan Aleyna Tilki, yasakları çiğneyerek Salı günü dışarı çıktı

Güncelleme:

15 Mayıs'ta belirli saatlerde sokağa çıkabilecek olmasına rağmen bekleyemeyen 19 yaşındaki Aleyna Tilki, geçtiğimiz Salı günü Bebek'te görüntülendi. Yasak olmasına rağmen sokağa çıkan Tilki, maske bile takmadı.

Koronavirüs salgınının Türkiye'ye sıçramasının ardından 20 yaş altındakilerin ve 65 yaş üstü vatandaşların sokağa çıkması yasaklandı. 2000 doğumlu olduğu için yasağa takılan Aleyna Tilki, Cuma günü belirli saatlerde dışarı çıkabilecek olmasına rağmen, geçtiğimiz Salı günü kendisini dışarı attı.

HEM YASAĞI DELDİ HEM DE MASKE TAKMADI

Milliyet'te yer alan habere göre: 28 Mart 2000 doğumlu olan Aleyna Tilki, sokağa çıkma yasağını delerek Bebek'te otomobilinin içinde görüntülendi. Aracın arka koltuğunda oturan Aleyna, zorunlu olmasına rağmen maske bile takmadı. Genç popçunun aracını kullanan kadın arkadaşı da maske takmadı.

Cuma günü sokağa çıkmasına izin verilen Aleyna Tilki, yasakları çiğneyerek Salı günü dışarı çıktı

Salgından dolayı sokağa çıkması yasaklanan vatandaşların belirli saatlerde kontrollü şekilde sokağa çıkmalarına izin verildi. 15-20 yaş grubundaki gençlerin ise 15 Mayıs saat 13.00 ile 15.00 arasında sokağa çıkmasına izin verildi. Ancak Aleyna Tilki, 15 Mayıs'ı bekleyemedi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Aleyna Tilki Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (36)

leduni:

normal insanlara para cezası kesiliyor, bunun gibi şımarık kendini bi şey zanneden param çok cezayı veririm diyen mahluklara hapis cezası uygulanmalı.

33
4
yanıtYanıtla
doğrucu:

siz nesiniz merak ediyorum

yanıt1
yanıt3
leduni:

doğrucu rumuzlu sayın kardeşim. covid-19 (pandemisi) yayılım hızını düşürmek maksadıyla Umumi Hıfzısıhha Kanunu''nun 27’nci ve 72''nci maddeleri ne uymayıp toplumu riske iten davranışları sergileyen bu şımarığı savunduğuna göre sende bu tür eylemleri yapıyorsun demektir. lütfen duyarlı olalımi

yanıt1
yanıt0
MERT:

EN KÖTÜ CEZA ÖDERİM. . PARA VAR HUZUR VAR :))

15
5
yanıtYanıtla
EYLÜL:

Haberini yapmayın bakalım ne tür bir saçmalık yapacak. . . .

11
1
yanıtYanıtla
Hallo:

Merhaba yine ben :)))))

yanıt1
yanıt2
medeniyet:

hep bunlar çekemezlikten

yanıt1
yanıt2
doğrucu:

şu kıza boyle neden yukeleniliyor birnin yukselişi batıyor mu insanlara acaba diye merak ediyorum

1
9
yanıtYanıtla
death:

anlamıyorum bu insanları

yanıt0
yanıt5
adsız:

bana bişey olmaz mantığı :((nasıl olsa ceza kesmezler

7
3
yanıtYanıtla
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title