Haberler

Çukur setinde skandal görüntüler! Onlarca figüranı sosyal mesafe kurallarını hiçe sayarak taşıdılar

Güncelleme:

Ekranların sevilen dizisi Çukur'un setinde skandal bir olay yaşadı. Dizinin yeni bölüm çekimleri için bir kamyon dolusu figüran getirildi. Ancak sette, koronavirüse karşı hiçbir önlem alınmadığı görüldü.

Show TV'de yayınlanan reyting rekortmeni dizisi Çukur'un setinde skandal görüntüler ortaya çıktı. Koronavirüs salgının etkisi tüm ülkemizde yoğun şekilde yaşanırken, pek çok kısıtlama da virüsten korunmak için alınan tedbirler arasında yer alıyor.

Pek çok dizi ve sinema filmini de olumsuz etkileyen bu durumda reyting rekortmeni dizi 'Çukur'da tedbirleri hiçe sayan görüntüler ortaya çıktı.

SAATLERCE BEKLEDİLER

Uçankuş'un haberine göre, yeni bölüm çekimleri için getirilen bir kamyon dolusu figüranın maskesiz ve sosyal mesafesiz olması dikkat çekti.

Çukur setinde skandal görüntüler! Onlarca figüranı sosyal mesafe kurallarını hiçe sayarak taşıdılar

HASTALIĞA DAVETİYE ÇIKARILDI

Kamyonun üzerinde saatlerce maskesiz bekleyen onlarca figüran Kovid-19'a davetiye çıkardı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Koronavirüs Çukur Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (10)

Boş Yapmayın:

Figüranların hepsine PCR testi yapıldı. Zaten hepsi covid negatif. Virüs mü üretecekler. Sahnede kamyon geçiyor ne yapsın otelden aşağı mı atlasınlar sahne ortasına. Hey Ya Rabbim.

7
1
yanıtYanıtla
BOŞ:

PCR Testi yapılırken orada mıydın?testin yanlış sonuç verebildiği söyleniyor. Adamları o halde bekletmenin bir açıklaması yok.

yanıt0
yanıt3
BOŞ YAPMAYIN:

Evet?

yanıt0
yanıt1
baba ben:

Bomboş haber

3
0
yanıtYanıtla
The Davut:

figüranlarrrrrr

0
2
yanıtYanıtla
The imam:

Ne diyon lan gevşek

yanıt0
yanıt0
Deli veli:

Bunları yıllar önce kemal sunal şener şen çekti

1
0
yanıtYanıtla
Deli:

Bu çukur mukur nedir kardeşim.geçin bunları artık

1
0
yanıtYanıtla
Ad:

Boş haber, hangi dizide sosyal mesafeye dikkat ediyorki. Kuruluş Osman ini da örnek verseydin orada da sürekli dip dibe kalabalıklar oluyor. Filim boyunca maske takılmayıp sadece kalabalık sahnelerde maske takılması çok saçma olur dimi!

1
0
yanıtYanıtla
Ferhat:

Dizlere figüran olarak gitmeyen bilemez. Bu yakaladığınız 1 tanesi daha. Yemek sırası, yemek diye verilenler, yemek yediğiniz yer, Gerçi alırsın kıyı köşe bir yerde yersin, Çekim esnasında beklerken düzgün kapalı bir mekan yok, zaten kışın ısıtma yok, buz gibi figüran olarak gelenler hep aynı kişiler birbirini tanır, herkes ısınmak için iç içe sokulur. Kelimelerle anlat anlat bitmez gidip görüp yaşayın. Tüm bu eziyet 80 tl para için oda alabilirseniz, hesabınıza yatırırlarsa ajanslar.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title