Haberler

Çubuk Kaymakamı Çenet Öğretmenlerle Buluştu

Çubuk Kaymakamı İbrahim Çenet, 2017-2018 eğitim ve öğretim yılının başlaması dolayısıyla ilçede görev yapan öğretmenlerle toplantı yaptı.

Çubuk Kaymakamı İbrahim Çenet, 2017-2018 eğitim ve öğretim yılının başlaması dolayısıyla ilçede görev yapan öğretmenlerle toplantı yaptı.

Çubuk Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi'nde gerçekleşen toplantıda, yeni eğitim öğretim yılında yapılacak akademik, sportif, sosyal ve kültürel çalışmaların planlaması ele alındı.

Kaymakam Çenet, toplantıda yaptığı konuşmada, okullarda görev yapan yöneticisinden öğretmenine, memurundan hademesine herkesin tüm zararlı maddelerle birer bir mücadele etmesini istedi.

Okulda sadece ders ağırlıklı eğitim verilmemesini isteyen Çenet, hayat bilgisinin de en iyi şekilde öğrencilere anlatılması gerektiğini vurguladı.

Çenet, şunları kaydetti:

"Benim sizden isteğim öğrencilerimizi hem iyi bir öğrenci hem iyi bir insan hem de vatanını, milletini seven iyi bir yurttaş olarak hayata hazırlamanızdır. Arkadaşlar başarı planlamayla, düzenli, tertipli ve çok çalışmayla geliyor. Öğrenciyi sevmeyle ve onu zaman zaman ödüllendirmeyle, kalpleri fethetmeyle başarıya hızlı bir şekilde ulaşabilirsiniz."

Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan ise, ilçeye yeni gençlik merkezi yapılacağını müjdeledi.

Belediye olarak sosyal ve sportif faaliyet gerçekleştirdiklerini anlatan Başkan Acehan, şunları kaydetti:

"İlk ve orta öğretimde 20 binden fazla öğrencimiz var, bunların en önemli ihtiyaçları müzik, beden eğitimi ve resim alanlarında faaliyette bulunmaktır. Okulda 6-7 saatini dersle geçiren bir çocuğun tekrar evde ödev yapabileceğini ben düşünmüyorum. Benim düşünceme göre çocuklarımız okuldan sonra ilgi duydukları alanlara göre spor, sanat ve müzik dallarında çalışmalar yapmalılar."

Toplantıya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Aslan, İlçe Jandarma Komutanı Umut Gürses, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Mehmet Akif Ersoy Çubuk Belediyesi Tuncay Acehan İbrahim Çenet Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title