Haberler

Cübbeli Ahmet Hoca: Nişantaşı Kaşarları Da Vatandaşlıktan Çıkartılsın

Güncelleme:

Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'nün aylar önce yaptığı bir sohbetinde "Nişantaşı kaşarları vatandaşlıktan çıkartılsın." dediği ortaya çıktı.

Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'nün HDP'ye destek verenleri kast ederek "Nişantaşı kaşarları vatandaşlıktan çıkartılsın" tavsiyesinde bulunduğu ortaya çıktı.

AYLAR ÖNCE SOHBETTE SÖYLEMİŞ

Cübbeli, Nişantaşı'nda 7 Haziran seçimlerinde yükselen HDP oylarını kast ederek "Silahsız da olsa Türk de olsa Nişantaşı kaşarları vatandaşlıktan çıkartılsın" ifadesini kullandı. Cübbeli ayrıca PKK ve HDP destekçilerinin yanında eşcinsellerin de vatandaşlıktan çıkarılması gerektiğini savundu.

PKK'YA YAZILI OLARAK DESTEK VERENLER ÇIKARTILSIN

Cübbeli, ortaya çıkan videoda, PKK'ya yazıyla da olsa destek verenlerin vatandaşlıktan çıkarılmasını istiyor.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Ahmet Mahmut Ünlü Nişantaşı Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (213)

BOBO:

BEN OLSAM VATANDAŞLIKTAN ÇIKARMAYA SENDEN BAŞLARIM. . . . . .

40
42
yanıtYanıtla
xyz:

aferin, çok güzel yorum yaptın, bravooo, bu sene nobel hıyar ödülünü sana vercez inşallah. .

yanıt25
yanıt20
Ayhani:

O gavur dedigi ülkeler milyonlarca müslümani aliyor, besliyor. senin sevdigin sudiler vs vs almiyorlar ülkesine. normalde buna dava acilmali. kin ve nefret söylemlerinden

49
27
yanıtYanıtla
hg:

sakalındaki bitleri etrafında bulunan maymunlara temizleten, bu çok bilmiş salatalığı yoğurtla karıştırıp işe yarar bir şey yapmak lazım

21
42
yanıtYanıtla
berxedan:

sen vatandasligi birak ALLAH seni insanliktan cikarmis yalanci

17
39
yanıtYanıtla
Vatandas:

Önce senin le baslamak gerekir. . . . . .

43
12
yanıtYanıtla
vega:

böyle bir adamla aynı ülke vatandaşlığını paylaşmak zorunda olmaktan kimse söz etmiyor!

18
35
yanıtYanıtla
xyz:

şu ülkede savaş çıkmasını çok istiyom, önce senin gibileri temizlicem, basıcam sarin gazını basıcam kimyasalı

yanıt16
yanıt15
abc:

onalrı nerden bulacan len zırtapoz sarin marin falan kendin mi imal ediyon yoksam formülünü anlatsağa bizede youtubeden. . .

yanıt0
yanıt2
zzzzzz:

Cenabetli hoca lakabıyla kıyametin alameti olan sahte din tucarı ahmedoviç yine mahşetin ilk sıralarında flaş flaş. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

12
40
yanıtYanıtla
Tüm 213 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title