Haberler

Cübbeli Ahmet Hoca'nın 2,5 Yıl Hapsi İsteniyor

Güncelleme:

Cübbeli Ahmet Hoca ile Yazar Mustafa İslamoğlu mahkemelik oldu. İslamoğlu'nun şikayeti üzerine Cübbeli'nin 2,5 yıla kadar hapsi istendi.

Yazar Mustafa İslamoğlu, geçtiğimiz aylarda kamuoyunda "Cübbeli Ahmet Hoca" olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü hakkında suç duyurusunda bulundu. İslamoğlu, Ahmet Hoca'nın kendisine ait web sitesinden yayınladığı videoda, kişilik haklarına saldırıda bulunduğunu iddia etti.

"İNTERNETTEN PAYLAŞIYORUM"

Savcılık tarafından olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Cübbeli Ahmet Hoca verdiği savcılığa vermiş olduğu ifadesinde, Ahmet Yesevi Derneği'nin onursal üyesi olduğunu, düzenli olarak dernekte perşembe akşamları sohbetler yaptığını, yaptığı bu sohbetleri internet üzerinden paylaştığını söyledi.

"SUÇ KASTIM YOK"

Mustafa İslamoğlu'nun yazdığı "3 Muhammed ve Yahudileşme Temayülü" isimli kitaplar için kendisinin reddiyelerde bulunduğunu, eleştiriler yaptığını ve yayınlanan bu konuşmalar da kesinlikle suç kastının olmadığını söyledi.

"ŞEREF VE SAYGINLIĞA SALDIRI VAR"

Savcılık, Cübbeli Ahmet Hoca tarafından yayınlanan söz konusu videonun incelenmesi için dosyayı bilirkişiye verdi. Bilirkişi raporunda, Cübbeli Ahmet Hocanın, İslamoğlu'nun onur şeref ve saygınlığına karşı saldırıda bulunduğu belirtildi.

CÜBBELİ HOCA'NIN 2,5 YIL HAPSİ İSTENDİ

Savcılık, bilirkişi raporu ardından Ahmet Mahmut Ünlü hakkında iddianame düzenledi. Cübbeli Hoca," hakaret" suçu kapsamında 2,5 yıla kadar hapis istemiyle yargılanacak.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Cübbeli Ahmet Hoca Mustafa İslamoğlu Ahmet Mahmut Ünlü Güncel Haberler

500

Yorumlar (289)

Hdp liMobil-IOS:

Bir cübbeli gider bir cübbeli gelir.ülkenin başına ne kötülük gelirse cübbelilerden gelir

7
49
yanıtYanıtla
MhpmobilWeb@haberler.com:

Cubbeli hocaya ilmiyle cevap verecek babayigit yok onun icin mahkemeye kosuyorlqr

46
9
yanıtYanıtla
adammobilWeb@haberler.com:

İslamoğlu eğer adamsan hadisle kaynakla adama cevap ver reddiye yap mahkemeye verme korkakligin delilidir musluman muslumana bunu yspmaz

46
6
yanıtYanıtla
VatandaşMobil-IOS:

Bu din tacirine 10 yıl da azdır.

10
39
yanıtYanıtla
CIGULI:

Ikisinide sallandirsinlar. Din adami neymis, hangi devirde yasiyoruz?

6
41
yanıtYanıtla
Hepimiz Cübbeli AhmetizMobil-IOS:

Hocam Seni Allah İçin Seviyoruz. Gerisini Boşver Ehli Sünnetin Gülüsün!

32
14
yanıtYanıtla
ulubatli 43mobilWeb@haberler.com:

Su an ülkemizde en saygin ve degerli din adamlarindan biri olan Sayin hocamiza hic kimsenin karsi koymasi kabul edilemez...ki o reyting ugruna yandas medyanin ve birilerinin emrinde “ilimli“ islami anlatmiyor gercekleri söylüyor Allah ondan razi olsun

30
15
yanıtYanıtla
drmobilWeb@haberler.com:

Cubbeli yetiş ya gavs der.Gavs mezardan cubbeliyi kurtarir.Olay çözülmüş olur.Allah cubbeliye hidayet nasip etsin

20
25
yanıtYanıtla
SONKOYUNGÜDÜCÜmobilWeb@haberler.com:

Cüppeli hoca şu anda yaşayan en bilgili din alimidir. Söylediği şeyler bazılarının işine gelmediği için sevmiyor.

29
13
yanıtYanıtla
bayx:

cübbeli ahmet hocama bu ara, şiiler ne kadar saldırı yapmaya başladılar. iranın aleyhine yemendeki müslümanları savundu bu sebepden, cübbeli ahmet hocama saldırılariranın emriyle arttı.

35
7
yanıtYanıtla
Tüm 289 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title