Haberler

Çorum Valilik Girişine Emekli Olan Vali İçin 'Adem Baba' Diye Yazdılar

Valilik girişine emekli olan Vali için 'Adem Baba' diye yazdılarÇORUM'da emekliye ayrılan Vali Yardımcısı Adem Saçan'ın uğurlayama gelenler, uzun kuyruklar oluşturdu.

Valilik girişine emekli olan Vali için 'Adem Baba' diye yazdılar

ÇORUM'da emekliye ayrılan Vali Yardımcısı Adem Saçan'ın uğurlayama gelenler, uzun kuyruklar oluşturdu. Vallik önündeki duyuru ekranına, " Çorum'a yaptığınız hizmetlerden dolayı çok teşekkür ederiz Adem Baba" ifadeleri yazıldı.

Çorum Valiliği personeli ve vatandaşlar tarafından "Adem Babaö olarak nitelendirilen, meslekte 41. yılını tamamlayan Vali Yardımcısı Adem Saçan, görev süresini tamamlaması nedeniyle emekliye ayrıldı. Son mesaisini yapan Saçan için bugün Çorum Valiliği önünde vedalaşma töreni düzenlendi. Törene, AK Parti Milletvekili, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi Ahmet Sami Ceylan, İl Jandarma Komutanı Albay Abdurrahman Başbuğ, Emniyet Müdürü Murat Kolcu, Valilik personeli ve muhtarlar katıldı. Valilik önünde yaklaşık 200 metrelik kuyruk oluşturan katılımcılarla tek tek tokalaşan Vali Yardımcısı Adem Saçan, duygulu anlar yaşadı. Törende AK Parti Milletvekili Ahmet Sami Ceylan bir konuşma yaptı. Saçan'ın Çorum için çok çalıştığını, büyük gayretler sarf ettiğini dile getiren Ceylan, "Sayın valimizle gerçekten abi kardeş ilişkisi içerisindeydik. Çorum'a büyük hizmetler etti. Çorum'da takdire şayan hizmetlere imza attı. Böyle bir uğurlama töreni herkese nasip olmayacak bir şeydir. Adem bey söylediklerimizi fazlasıyla hak ediyor. Devleti çok iyi tanımasıyla, bilmesiyle her işi yapabiliyordu. Kendisine Çorum'a verdiği emekler nedeniyle teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı. Öte yandan Valilik girişinde bulunan duyuru ekranında yazan yazı da dikkat çekti. Valilik personellerinin "Saçanö sevgisini dile getirildiği yazıda, "Çorum'a yaptığınız hizmetlerden dolayı çok teşekkür ederiz Adem Babaö ifadelerine yer verildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

AHMET SAMİ CEYLAN Ak Parti Çorum Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title