Haberler

Çorum Mehmetçik Anadolu Lisesi öğrencileri, Romanya'yı ziyaret etti

Güncelleme:

Çorum Mehmetçik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri, Erasmus+ programı kapsamında gittikleri Romanya'da, ülkenin ekolojik yapısı hakkında bilgi aldı.

Çorum Mehmetçik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri, Erasmus+ programı kapsamında gittikleri Romanya'da, ülkenin ekolojik yapısı hakkında bilgi aldı.

Mehmetçik Anadolu Lisesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Türkiye, Romanya, Norveç ve Polonya'dan öğrenciler, Norveç'in koordinatörlüğünde kabul edilen, Ulusal Ajans tarafından hibe desteği sağlanan "Radikal Eko Aktivizm: B Gezegeni Yok" (Radical Eco Activism: There Is No Planet B) isimli Erasmus+ projesi kapsamında 20-26 Mart tarihlerinde Romanya'daki Şcoala Gimnaziala Valişoara okulunda bir araya geldi.

Öğrencilerin okulda ekolojik geri dönüşüm çalışmaları yaptığı etkinliklere Belediye Başkanı Camelia Bedea da katıldı.

Öğrenciler, proje kapsamında Brad Ormanı, Astra Village Müzesi, Natural Park, Dinosaur Geopark, Korvin Kalesi, Sibiu şehir merkezini de gezerek, ülkenin ekolojik yapısı hakkında bilgi aldı.

Açıklamada, Mehmetçik Anadolu Lisesi'nin Türkiye'de Avrupa Birliği hibelerinden en çok yararlanan okullardan biri olduğuna dikkati çekilerek, "Tabiat gezileri sırasında ormancılık departmanından yetkililer bölgenin ekolojik yapısı ve ormanları ile ilgili bilgilendirme yaptı. Gezi ve aktivitelerde öğretmen ve öğrenciler, diğer ülkelerden gelen ortaklarla zaman geçirdi. Böylece öğrenciler hem İngilizce konuşma becerilerini geliştirdi hem de kültürel paylaşımda bulundu." ifadelerine yer verildi.

Kaynak: AA / Güncel

Anadolu Lisesi Romanya Çorum Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title