Haberler

Çoruh Nehri Havzası Rehabilitasyon Projesi

Bayburt'ta, Çoruh Nehri Havzası Rehabilitasyon Projesi kapsamında 2019 yılına kadar yürütülecek faaliyetlerin planlandığı toplantı düzenlendi.

Bayburt'ta, Çoruh Nehri Havzası Rehabilitasyon Projesi kapsamında 2019 yılına kadar yürütülecek faaliyetlerin planlandığı toplantı düzenlendi.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünde yapılan toplantıyla Çoruh Nehri Havzası Rehabilitasyon Projesi kapsamında 2019 yılına kadar yürütülecek faaliyetler planlandı.

İl Müdürü Abdulkadir Karabulut, toplantıda yaptığı konuşmada, Çoruh Nehri Havzası Rehabilitasyon Projesinin, Japonya Uluslararası İşbirliği Ajansının (JICA) finansman desteğiyle Gıda, Tarım ve Hayvancılık ile Orman ve Su İşleri bakanlıkları işbirliğiyle yürütüldüğünü söyledi.

Projede geçen yıl için planlanan tüm faaliyetlerin tamamlandığını belirten Karabulut, şunları kaydetti:

"Bu yılki çalışmalarla ilgili planlamalarımızı da tamamladık. İlimizde proje kapsamında yer alan köylerimizde yürütülen faaliyetler kırsal yaşamın desteklenmesine önemli katkı sağlamakta olup çiftçilerimiz tarafından memnuniyetle karşılanmaktadır. 2017-2019 yıllarındaki orman ve sulama yatırımları dışındaki faaliyet taleplerimizin toplam bütçesi yaklaşık 5 milyon liradır. Müdürlük olarak yürüttüğümüz çalışmalar, Çoruh Nehri Havzası Rehabilitasyon Projesi adına ilimizde ve bölgemizde farkındalık oluşturmuştur. Bu anlamda hem projenin merkezi sorumlu ve yöneticilerine hem de projenin uygulama aşamasında görev yapan mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum."

Toplantıya Müdür Yardımcısı Serkan Yılmaz ile Çoruh Havzasında yer alan köylerin muhtarları ve teknik elemanlar katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Abdulkadir Karabulut Japonya Bayburt Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title