Haberler

Dükkanında sigara içmemesi için uyardığı müşteri tarafından vurularak öldürüldü

Güncelleme:

Uşak'ta bir esnaf, çorbacı dükkanında sigara içmemesi için uyardığı müşterisi tarafından tabancayla vurularak öldürüldü.

Uşak'ta, Ahmet Yılmaz (37), çorbacı dükkanında sigara içmemesi için uyardığı müşterisi tarafından tabancayla vurularak öldürüldü.

Olay, bugün saat 02.30 sıralarında, Kemalöz Mahallesi Mehmet Topaç Bulvarı Şeref Caddesi üzerindeki çorbacı dükkanında meydana geldi. İddiaya göre, kimliği belirsiz 3 kişi, Ahmet Yılmaz'ın çorbacı dükkanına geldi. Çorba içen grup, daha sonra sigara yaktı.

UYARILARA RAĞMEN SİGARA İÇMEYE DEVAM ETTİLER

Ahmet Yılmaz da müşterilerini sigara içmemeleri yönünde uyardı. Buna rağmen sigara içmeye devam eden müşteriler ile Yılmaz arasında tartışma çıktı. Tartışmanın ardından dükkandan çıkan 3 kişiden biri kısa süre sonra geri gelip, Ahmet Yılmaz'ı önce ayağından, sonra da başından tabancayla vurarak yaraladı.

KURTARILAMADI

Saldırganlar, olay yerinden otomobille kaçarken, ihbar üzerine gelen sağlık ekipleri tarafından ağır yaralı olarak Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan 2 çocuk babası Yılmaz, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Polis, kaçan saldırganların kimliklerini belirleyip yakalamak için çalışma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Uşak 3. Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (95)

Zafer Akdaş:

Artan adi suç oranlarina karşilik ceza oralari da artirilmali ve idam gelmelidir.

29
0
yanıtYanıtla
REALİSSST:

ille de idam. . . bu tiplerin yaşaması zarar. . Esnafa Allah rahmet eylesin.

27
0
yanıtYanıtla
sıfatsızlar...:

adamsanız kaçmayın lan. . hani adam sanıp silah çekiyorsun ya , adamsanda karı gibi kaçmayacaksın. .

25
0
yanıtYanıtla
Egemen:

Sanırım çogu kesim insan hayatını, can almayı izlediği mafyacılık dizilerindeki gibi basit ve kendini o karekterlerden birisi zannediyor. .. müdehale edilmeli

25
0
yanıtYanıtla
Baykuş:

Bunlar insan değil insan kılığına girmiş şey tandır bunları tedavi etsende duzelmiyorlar hapisten çıktıktan sonrada nice ocaklar sondurmeye devam ediyorlar

24
0
yanıtYanıtla
Krc:

Allah rasülü s.a.v h.ş şöyle buyurur sizlere iki emanet bırakıyorum kur.an ve sünnet bunlara sıkıca sarıldığınız müddetce sapıtmassınız ne zamanki toplum bu iki emanete sırtını döndü insanlığın başından bela ve musibet eksik olmadı

18
1
yanıtYanıtla
tr:

adli kontrol şartıyla serbes bırakılır

17
0
yanıtYanıtla
kerem:

Allahtan korkmaz caniler adam vurmak bu kadar kolaymı yazıklar olsun size

17
0
yanıtYanıtla
DOĞRUSU:

Geri kalmış şehir cahil insanın çok olduğu yer burası

12
5
yanıtYanıtla
doğrusu:

gözümüzü başımızı siz kadar oynatmıyoruz diye geri kaldıysak size tam yol ileri

yanıt2
yanıt3
Tüm 95 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title