Haberler

Çöp Döküm Alanında Kullanılmış Oy Pusulaları Bulundu

Güncelleme:

Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde 6 okulun çöplerinde, üzerinde CHP ve MHP'ye ait 'Evet' mührü basılı kullanılmış oy pusulaları bulundu.

Osmaniye'de dün yapılan Mahalli İdareler Yerel Seçim'de Düziçi İlçesi'nde 6 okulun çöpünde CHP ve MHP'ye 'evet' mührü basılı oy pusulaları çıktı.

DURUM POLİSE BİLDİRİLDİ

Dün yapılan 30 Mart 2014 Mahalli İdareler Yerel Seçimi sonrası vatandaşlar, bazı çöplüklerde bulunan poşetlerde kullanılmış oy pusulaları bulunca durumu polise bildirdi.

ADAYLAR SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

Yakılmak istendiği belirtilen pusulaların Uzunbanı İlköğretim Okulu, Atatürk Lisesi, Atatürk İlköğretim Okulu, Cumhuriyet Lisesi, Cumhuriyet İlköğretim Okulu ve ÇEAŞ Anadolu Lisesi'nie ait olduğu öne sürülürken, CHP'nin adayı Alper Öner ile MHP'nin adayı Muhammet Kaya, Yüksek Seçim Kurulu'na itirazda, Cumhuriyet Savcılığı'na da suç duyurusunda bulundu.

Olayla ilgili Düziçi Emniyet Müdürlüğü soruşturma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Osmaniye Düziçi Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500

Yorumlar (313)

lalelale@hotmail.com:

ne kadar sacma bır sey adamlar oyları calcak sonra da cope bırakıcaklar bu kadar gevsek olunur mu bole bırşey olsa

58
22
yanıtYanıtla
saabsaab@hotmail.com:

secim gunu her partiden ortalik adam kayniyor..beyaz posette gostere goster evine goturseydi bari…the mal

yanıt0
yanıt0
KURUCABELgumus70_49@hotmail.com:

Yahu kardeşim bırakın bu saçmalıkları sandık başında her partiden adam var.Bükemediğin bileği öpmesini bileceksin

51
9
yanıtYanıtla
cezacıadnan_sarilar@hotmail.com:

ayakabı kutularından rüşvetler cıkar boyy boy resimlerle belgeli (inanmayın)akp li bakanların cocukları yolsuzluktan içeri alınır savcı hakim sürülür (inanmayın)basbanın hırsızlık kaseti çıkar montaj der gel inceletlim derler kulak arkası yapar (inanmayın)akp nin kazandıgı bir cok yer itiraz sonucu chp ye gecer(inanmayın)çöplerden oy pusulaları cıkar cuval cuval(inanmayın)eee pes be bilader GÖZÜNÜZ VAR GÖRMESİNİZ KULAGINIZ VAR DUYMASINIZ

24
30
yanıtYanıtla
KIRŞEHİRLİraco7240@hotmail.com:

HALK SANDIKTA NE DEDİ İSE SAYGI GÖSTERECEKSİN.......ÇİRKEFLİK APTALLARA YAKIŞIR.......

40
4
yanıtYanıtla
ylmzylmz57@hotmail.com:

Pembemi desem kirmizimi desem bi pusula var orada. Ne icindi o . Ben sandik baskaniydim bizde yoktu oyle bi sey. Vermeyi unuttular herhalde. Hikaye bunlar. Yemezler

27
17
yanıtYanıtla
GURBETCIisb_16sene@live.at:

ININIZE GIRECEYIZ ININIZE AKLINIZA BISEY GELIYORMU???HIHIHI

30
11
yanıtYanıtla
hakan demirhakan34@hotmail.com:

ewt annen

yanıt0
yanıt0
akpchp@hotmail.com:

iki ilçeyle ankara alımmaz chp manyakları bir içeylede yalova alınmaz manyak chp lıler

21
17
yanıtYanıtla
the malalslals@hotmail.com:

iki ilcenin oyu 200bin mal arkadasim...

yanıt0
yanıt0
Tüm 313 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title