Haberler

"Conolar" Lunaparkta Ortalığı Savaş Alanına Çevirdi: 5 Yaralı

Güncelleme:

Adana'da "Conolar" olarak bilinen iki grup arasında, lunaparkta dönme dolap sırası yüzünden çıkan pompalı tüfekli, bıçaklı kavgada 5 kişi yaralandı.

Adana'da "Conolar" olarak bilinen iki grup arasında lunaparkta dönme dolap sırası yüzünden çıkan bıçaklı, pompalı tüfekli kavgada 5 kişi yaralandı.

DÖNME DOLAP SIRASI İÇİN BİRBİRLERİNE GİRDİLER

Çukurova ilçesine bağlı Güzelyalı Mahallesi'nde meydana gelen olayda, Adnan Menderes Bulvarı girişinde bulunan lunaparka "Cono" aşireti olarak bilinen şahıslar eğlenmek için geldi. Ancak bir süre sonra aynı aşiretten iki grup arasında dönme dolaba binme sırası nedeniyle kavga çıktı.

'Cono'lar lunaparkta dehşet saçtı! Yaralılar var...

POMPALI, BIÇAKLI KAVGADA 5 KİŞİ YARALANDI

Kavga kısa sürede büyüyünce taraflar kavgada bıçak ve pompalı tüfek kullandı. Bu sırada 2 kişi bıçakla, 3 kişi ise pompalı tüfekten çıkan saçmalardan yaralandı. Çevrede olayı gören vatandaşlar hemen polisi ve sağlık ekiplerini aradı.

'Cono'lar lunaparkta dehşet saçtı! Yaralılar var...

KISA SÜREDE YAKALANDILAR

Olay yerine gelen polis ekipleri bir birine taşta atan şahısları ayırmak için biber gazı kullandı. Bu arada olay yerine gelen ambulanslar yaralıları hastanelere kaldırdı. Yaralıların durumunun ağır olmadığı öğrenildi. Polis pompalı tüfek kullanan şahsı Mithat Özsan Bulvarı'nda yakalarken, bıçak kullanan iki kişiyi de olay yerine yakın bir yerde gözaltına aldı.

'Conolar' lunaparkta Ortalığı Savaş Alanına Çevirdi: 5 Yaralı

HEDEF GÖZETMEDEN ATEŞ EDİP TAŞ ATTILAR

Gözaltına alınan 3 şahıs Fatih Polis Merkezine götürüldü. Lunaparktaki kavga sırasında olaya eğlenmeye gelen vatandaşlarda büyük bir korku panik yaşadıklarını kavgaya karışanların hedef gözetmeden ateş edip taş attığını söyledi. Polis parkta kontrolü sağlarken olayın çıktığı yerdeki güvenlik önlemleri devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (17)

CONI:

bu cingenleri toplumdan soyutlayacaksin almayacaksin hic biryere orada coluk cocuk var ya bisey olsa, cahil pis insanlar.

18
1
yanıtYanıtla
Adanali asfalt riza:

Gercek adanali bunlar kendihallerinde hic calismayi sevmezler hepte kendi aralarinda kavga eder sonra barisirlar yankesicilik hirsizlik meslekleridir

14
2
yanıtYanıtla
OSMANİYE:

LAN BİÇ RIZA ALLAHI YOK DE BİLELİM YANİ. KAN EMİCİ PİSLİKLER

yanıt0
yanıt0
x1:

bu aşiretin artık adanadan kovulması lazım. Nerde bir pislik var, sapıklık var, hırsızlık, dolandırıcılık, yagma var hep bunlar.

10
0
yanıtYanıtla
OSMANİYE:

ADANANIN ASALAKLARI BUNLAR. BİR ÇUKUR AÇIP HEPSİNİ GÖMMEK LAZIM

6
1
yanıtYanıtla
bey:

conolar = issisler, adam olmayanlar

5
0
yanıtYanıtla
Türkiye Vakti:

Çok ayıp beyler.

0
4
yanıtYanıtla
Dogrucu davut:

Conolar neden icerde degil lunaparktalar ??

4
0
yanıtYanıtla
MAZLUM:

Yeter ulan artık Adanayı batırdınız conosu pkk lısı cinayet gasp hırsızlık adliye rezil ettiniz güzelim memleketi

4
0
yanıtYanıtla
Aşkalelim:

Aşiretlerin ? nı böyle görgüsüzlerden oluşuyor.

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title