Haberler

Çocukların kartopu eğlencesi bir siteyi karantinaya aldırdı

Güncelleme:

Samsun'dan Kastamonu'nun Kuzeykent Mahallesi'nde bulunan evlerine gelen ailenin çocukları, kar yağışının ardından oyun oynamak için sitenin bahçesine çıktı. Sitenin bahçesinde diğer çocuklarla birlikte kartopu oynayan çocuklar gönüllerince eğlendi. Çocukların kartopu oynamasından kısa bir süre geçmesinin ardından bazı aileler rahatsızlanarak Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne başvurdu. Burada yapılan koronavirüs testinde ailelerde Kovid-19 virüsü pozitif çıktı.

160 DAİRE 7 GÜN KARANTİNADA KALACAK

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın geçtiğimiz günlerde Samsun'da mutanda uğrayan virüsün yoğun bir şekilde dağılım gösterdiğini açıklaması nedeniyle İl Hıfzıssıhha Kurulu toplandı. Toplantıda ayrıca sitenin güvenlik kamerası görüntüleri de incelendi. Bazı ailelerde Kovid-19 virüsünün pozitif çıkması nedeniyle Kastamonu Valiliği, İl Hıfzıssıhha Kurulu kararı doğrultusunda 160 dairenin bulunduğu Panorama Bulvar Sitesi'nin A ve B bloklarını 7 gün süreyle karantinaya alınmasına karar verdi. Kararın ardından sitenin giriş ve çıkışları emniyet güçlerince kontrol altına alındı. Polis ekipleri, sitenin önüne emniyet şeridi çekerek giriş ve çıkışlara izin vermiyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kastamonu Samsun Güncel Haberler

500

Yorumlar (9)

maho:

inamiyorum kovid 19 a

3
16
yanıtYanıtla
Fatih:

İmkan olsa seni kız kardeşimin baktığı kovitli hastalarının nefes almak için yalvardiklarini görürdün ve gerçek olduğunu.Ölmesin diye uğraşan kardeşimin hastasını kaybettiğinde ki göz yaşında görürdün.Ozaman belki inanırdın... Bu hastalığın şakası yok ölüm hak ama tedbir almakta zorundayız..

yanıt3
yanıt0
aynn:

senin gibi tipler COVİD den daha tehlikeli eminol . . senin gibiler yüzünden yayılıp artıyo bu hastalik.

yanıt1
yanıt0
nolcak ?:

kartopu oynayınca bu kadar bulaşıyorsa okullar açılınca nolcak?

13
0
yanıtYanıtla
YURDUN İNSANI:

İllere göre neden ilk 5 sırada dogu karadeniz illeri. Yöneticilerimiz bakanlarımızın ak parti gennel ba?kanıda dshil hepsi karadenizli buraların halkına polis macasını sıkıp ceza yazamadıgından halk rahatca gezip pandemi yasaklarına uymuyorlar. Yani polis ile jandarmanın eli kolu bağlı.

2
10
yanıtYanıtla
Fahri:

Bu, aynı zamanda açılan okullardan öğrencilerin evlere virüs taşıyacağının da alarmını şimdiden veriyor. . .

6
1
yanıtYanıtla
YAN GEL YAT OSMAN:

Okullar açıldıktan hemen sonra çocukların eve dönmesinden kısa bir süre geçmesinin ardından aileler korona olacaklar. En hızlı yayıltıcı çocuklar. Bu yüzden açın okulları hemen de hepimiz geberelim.

5
1
yanıtYanıtla
Mahir Zan:

sahtekarlar. . . virüs tespit edilmiş miş. . daha ne zama kadar bu plandemiyi sürdüreceksiniz

0
4
yanıtYanıtla
Yukarı bakmam bir daha:

Gastamonu gastamonu dep dep gari dep

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title