Haberler

    Çocuklara İlham Veren Festival: Yaratıcı Çocuk Festivali!

    Türkiye’nin çocuklara yönelik ilk yaratıcılık odaklı kültür ve sanat festivali, dünyanın yazı ve boyama gereçlerinde lider markası Faber-Castell ana sponsorluğunda, 2-3 Haziran tarihinde Uniq İstanbul’da gerçekleştirildi.

    Yaratıcı Çocuk Festivali,  çocuklara ve ebeveynlerine yönelik birbirinden değerli atölye, söyleşi, gösteri ve konserlerden oluşan dopdolu programı ile tüm aileyi bir  araya getirerek doyasıya eğlendirdi.

    Yaratıcı Çocuk Festivali'nde çocuklar, iki gün boyunca, kaçırılmaması gereken atölyelerde ilham verici deneyimler yaşarken ebeveynler de konusunda uzman konuşmacıların söyleşilerine katılarak festival ruhunu çocuklarıyla beraber yaşadılar. Bu söyleşilerde Ahmet Güneştekin ve Aslı Öymen, Dr. Bahar Eriş, Prof. Dr. Belma Tuğrul, Ceyda Düvenci, Prof. Dr. Doğan Cüceloğlu, Akasya Asıltürkmen ve Dr. Gökhan Mamur, Dr. Özgür Bolat, Sunay Akın, Şermin Yaşar gibi değerli isimler yer aldı.

    Festival; programındaki 14 adet bilim, sanat ve tasarım atölyesiyle

    çocukları etkinlik fikrinden uzaklaştırarak onları yaratıcılık ve deneyim odaklı bir keşif ortamının parçası haline getirme amacını taşıyor.

    FMV Işık Okulları Çocuk Korosu, Pırlangıç Çocuk Şarkıları Konseri, Kidsnook masal şarkıları konseri  iki gün boyunca festival coşkusunu notalara taşıyacak. Ayrıca Tahta Bacak, Pandomim ve Jonglör gösterileri, Sihirbaz, Geleneksel Kukla Tiyatrosu, Rengarenk Yüz Boyama gibi pek çok etkinlik de festival coşkusuna katkıda bulundu.

    Kaynak: Pembenar / Kadın

    Kadın Haberler

    Bakmadan Geçme

    İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title