Haberler

Çocuklar Duymasın'a Taze Kan! İki İsmi Birden Transfer Ettiler

Güncelleme:

Pazar akşamları ekrana gelen 'Çocuklar Duymasın'a bir döneme damga vuran Çiçek Taksi dizisinin Manolya'sı Tuna Arman ve Kalust Şalcıoğlu transfer oldu.

'Çocuklar Duymasın'ın 11 Şubat Pazar günü yayınlanacak yeni bölümünde; Tuna Arman ve Kalust Şalcıoğlu, 'Jetlag Özlem' ve 'Sertaç' karakterlerine hayat verecek.

GÖNÜL'ÜN HOŞUNA GİTMEYECEK

Jetlag Özlem, Zero Tuna'nın eski eşidir. Uzun mesafeli uçuşlarda görev alan bir kabin görevlisi olduğu için her zaman jetlag durumdadır ve etrafındaki herkese yolcu muamelesi yapar.

"NE YAPAYIM, YALAN MI SÖYLEYEYİM?"

Sertaç ise Özlem'in müstakbel nişanlısıdır. Sertaç fazla doğrucu bir karakterdir ve içinden geçenleri süzgeçten geçirmeden, hiç düşünmeden dile getirir. Çoğunlukla da "Ne yapayım yalan mı söyleyeyim?" cümlesini tekrar eder.

İşte dizinin yeni bölümünden ilk kareler;

Çocuklar Duymasın'a Taze Kan! İki İsmi Birden Transfer Ettiler

Çocuklar Duymasın'a Taze Kan! İki İsmi Birden Transfer Ettiler

Çocuklar Duymasın'a Taze Kan! İki İsmi Birden Transfer Ettiler

Çocuklar Duymasın'a Taze Kan! İki İsmi Birden Transfer Ettiler

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (7)

Adınızı Yazın:

Ne önemli kişilermiş ya !!!

6
0
yanıtYanıtla
.:

EFSANELER BITMEZ

1
4
yanıtYanıtla
yine mi adana diyen adam:

yakinda haluk meltem gider yeroerine baskalari gelir dizi kalkar baska kanalda tekrar baslar.

4
0
yanıtYanıtla
Hakan erdogan:

Bence dizi ozune donmeli.. suan kanal 360 ta yayinlanan bolumler en iyi zamanlari bence..

1
0
yanıtYanıtla
Sero:

Bence diziye gerçek hayatı yalan insanları koymakla iyi ettiler hep mutlu bir hayat mutlu evlilik yok gerçekler bunlar cokkk güzel ben eşimin haluk gıbı olmasını ısterım

0
0
yanıtYanıtla
Vadici:

Baba kurtlar vadisi başlasın artık

0
0
yanıtYanıtla
Serpilia:

Adriana Lima''yı getirseniz bu dizi bitti. Meltem karakteri yıllar önce ''annelik'' imajını yitirdi. Anne karakteri bizim toplumumuzda kutsaldır. Bence Adnan Hocanın kediciklerinden diziye transfer olur da Haluk bir kedicik ile evlenir ise dizi tutar.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title