Haberler

5 Yaşındaki Kız Çocuğuna Cinsel İstismarda Bulunan Temizlik Görevlisi, Hakim Karşısına Çıktı

Güncelleme:

Trabzon'da sokakta oyun oynayan 5 yaşındaki kız çocuğuna istismarda bulunan temizlik görevlisi, hakkında açılan davada ilk kez hakim karşısına çıktı.

Trabzon'da sokakta oyun oynayan Afganistan uyruklu 5 yaşındaki kız çocuğuna istismarda bulunduğu iddiasıyla gözaltına alınıp serbest bırakılan, sosyal medyada olayın görüntüleri paylaşılınca tepkiler üzerine yeniden yakalanarak tutuklanan Mesut Turan, hakkında açılan davada ilk kez hakim karşısına çıktı.

5 YAŞINDAKİ KIZ ÇOCUĞUNA İSTİSMARDA BULUNDU

Olay, geçen yıl 29 Ekim günü, Ortahisar ilçesinde meydana geldi. Belediyede temizlik görevlisi olan Mesut Turan, cadde üzerinde tek başına oyun oynayan Afganistan uyruklu 5 yaşındaki kız çocuğuna tacizde bulunmaya başladı. Yaslandığı atölyenin arka kapısından çıkan kişiyi fark eden Turan, bölgeden uzaklaştı. O anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı. Olayın ardından yakalanıp, gözaltına alınan Mesut Turan, savcılık tarafından serbest bırakıldı.

TEPKİLER BÜYÜDÜ, YAKALANIP, TUTUKLANDI

İstismar şüphelisinin serbest bırakılmasına tepki gösteren mahalle sakinleri, bahse konu görüntüleri sosyal medya üzerinden paylaşarak Mesut Turan'ın tutuklanmasını istedi. Kısa sürede yayılan görüntüler ve medyada çıkan haberlerin ardından tepkiler üzerine Cumhuriyet Başsavcılığı, yeniden yakalama kararı çıkardı. Polis tarafından gözaltına alınan Mesut Turan, sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Turan'ın iş akdi de feshedildi.

Tutuklu sanık Mesut Turan hakkında, 'çocuğa cinsel istismar' suçundan 8 yıldan 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. Trabzon 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde ilk kez hakim karşısına çıkan Mesut Turan, suçsuz olduğunu savundu, tahliye talebinde bulundu. Talebi reddeden mahkeme, duruşmayı erteledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sosyal Medya Mesut Turan Trabzon 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (13)

Adınızı Yazın:

Neyse en azından Afgan kızı taciz etmiş o zaman ceza alır eğer Türk çocuğu olsaydı ceza almaz serbest bırakılırdı. .

3
13
yanıtYanıtla
adınızı yazın:

idam.

8
2
yanıtYanıtla
Çok bilmiş:

Ya tepki arttı diye mi tekrar tutuklanıyor çok merak ediyorum 2. Kez tutuklanma sebebi anayasa ne olarak geciyo halk tepkisi mi?!

9
0
yanıtYanıtla
Tayyar Durden:

Trabzon gibi bir yerde böylesine bir şeyin olması akla durgunluk veriyor. Adana değil, Antep değil; neyin cesareti bu?

6
1
yanıtYanıtla
adam:

adana antepte neler oluyorkı kardesım boyle yorum yapıyorsun???

yanıt3
yanıt0
RÎZESPOR:

Neye Trabzon sütlemi yıkanmış la teyyare ! Demekki insanlarda Înanç samimiyeti bitmiş.

yanıt8
yanıt1
COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Konu memleket değil konu bu ülkenin ne hale geldiğidir, sosyal medyanın internetin kolaylığı ve en önemliside imanın eksikliği çoğalınca malesef bu tip haberleri çok duyar olduk

yanıt0
yanıt0
PSIKOPATLAR:

Bu tür suçlarda hiç indirim yapılmaması lazımdır. Bunu ilk gözaltında sserbest bırakan savcıda adalet bakanlığı müfettişleri tarafından sorgulanmalı ve hizmetten men edilmelidir. 5 yaşındaki çocuğa vinsel tafizi güvenlik kameralarında net llarak görünen cinsel sapığı serbest bırakan bir savcı Adil kararlar anlamaz ve bu millette o savcıya asla güven duymaz.

7
0
yanıtYanıtla
Şenol Erdoğan:

Kardeşim tamam haklısınız da parklarada çocukların oynayacağı yerlerede evin apartmanın sağına solunada kamera taktırın yada söyleyin devlet büyükleri taktırsın böylece delil olur içeri atarlar yok serbest sonra tepki var geri tutuklama endişesi kimsenin olmaz

5
2
yanıtYanıtla
mehmet gün:

millet tepki göstermese serbest olacaktı bu kanunu kimler yapar bunlarda vicdan adalet yokmu bu nasıl iş .

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title